自由講場

跳至

首頁
34567...20

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

剛剛send咗,請check check,唔該晒﹗

大宅

好媽媽勳章

我星期四晚send 相,
剛剛收到電話....yeah!!! 好開心, 好期待

(我女兩歲)
如果是大既小朋友, 記得apply d 相是有表情 + 有d pose...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我剛剛send左比你喇~!麻煩checkcheck!thankyou

別墅

好媽媽勳章

pls check e-mail! send already (Hebe)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10711;80/st/20051223/n/Kan+Yuet/k/8288/age.pngurl=http://www.TickerFactory.com/][/url][url=http://www.TickerFactory.com/]

男爵府

有冇人影完可以share d 相睇下呀?

別墅

每個小朋友會有幾多個造型架?我個囡下星期三影呀?
email話叫我"準備一些鮮艷的, 以及不同型格的服飾"

男爵府

自己要帶衫?

原帖由 熊貓~.~ 於 09-11-27 21:23 發表

大宅

好媽媽勳章

佢有自己造型服裝呀~~
帶自己靚衫係影家庭照/合照...

or 自己可帶泳裝/bikini 影泳照 (我估)

<<可準備一些鮮艷的服飾,而我們亦設有BB及兒童的造型服裝以供選擇>>

原帖由 babycute2009 於 09-11-27 21:37 發表
自己要帶衫?

有小朋友影左:
原帖由 小孫女 於 09-11-25 21:52 發表
我都影完啦~佢地都好快手,一小時多d到就影曬4個造型啦,哥哥姐姐好好,成日逗女女笑~
我影左一d迪士尼既做型衫,佢地話係U.S.A訂返黎架,都真係好靚~仲影左一D實景,係日韓FEEL...我自己都好鍾意呀
佢地話一日 ...

大宅

精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我剛剛send左比你喇~!麻煩checkcheck!thankyou

民房

Just sent, pls. check! thx!!!

男爵府

BK Milk勳章

回覆 65# ivykinder 的文章

我收到你地留言話約我地上去影...但無留電話比我地...咁可以點...有無tel提供

別墅

好媽媽勳章

Please cheuk mail, thanks!

大宅

Hi Soha Studio

I had sent two emails to you yesterday. But the email was rejected.

And I just send PM to you with some photos attached, pls check. Thx.

And Congratulations on your studio grand opening :)

別墅

好開心呀!!昨天,收到電話下星期六去影相呀~~好緊張呀!!

大宅

好媽媽勳章

send 左email 了, 大慨幾時會回覆架?

洋房

剛剛send咗,請check email! 希望盡快收到你回覆! Thanks!

birth : 20 Mar

洋房

我地建議三歲以上既小朋友可以自備衣服, 因為著最啱身既衫影相出黎既效果係最好既. bb方面, 我地有備不同造型服~ 大家都可以著番自己既衫仔, 或親子裝影家庭照丫 ^^ 希望大家拍攝愉快 =)

洋房

原帖由 ivykinder 於 09-11-28 00:50 發表
我收到你地留言話約我地上去影...但無留電話比我地...咁可以點...有無tel提供

Ivy, 我地會有專人再打比你預約 =) 或者你pm一次你既資料比我, 我幫你話比同事聽丫 ^^

洋房

原帖由 Happy937 於 09-11-28 09:39 發表
Hi Soha Studio

I had sent two emails to you yesterday. But the email was rejected.

And I just send PM to you with some photos attached, pls check. Thx.

And Congratulations on your studio grand o ...

多謝你既參與, 我會將你既資料轉交比有關同事架喇 =)

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我25號send 左比你地..唔知有冇收到呢

首頁
34567...20

尾頁

跳至