跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地會唔會擺滿月呀? any good recommendation? thz

複式洋房

會啊,不過都係自己屋企人食餐飯姐。定左12月5號禮拜六,係屋企就近既酒樓book幾圍loh。

原帖由 ceciho 於 09-11-23 17:52 發表
你地會唔會擺滿月呀? any good recommendation? thz

大宅

我都會呀!之前一早就Book咗喇因為12月D酒樓勁Full ,我係開刀所以有預算幾號擺!

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

我都會擺呀! 因為B仔那天是平日, 所以都BOOK左了.
[img align=left]http://b1.lilypie.com/R0A3p8.png[/img] [img align=left]http://lilypie.com/pic/070621/MyhL.jpg[/img]

大宅

會,剩係至親都有4.5-5圍...
就老人家,會係屋企就近既酒樓~

未知阿囝幾時出世,so未book (由12月bb變11月bb)。我都驚就近x'mas勁難book房呀

大宅

因為上胎有擺所以今胎都會擺, 不過今次會食buffet! 因為之前去yamm食buffet既時候見到有人係個度擺, 地方同食物都ok, 而且唔係好多人, around30人, 而且得一位老人家, 所以今次試下食buffet~

子爵府

原帖由 icepws 於 09-11-24 16:39 發表
會呀,不過未BOOK呀,可能擺雙滿月~

咩叫雙滿月呀?

大宅

原帖由 粒粒芝士 於 09-12-4 16:56 發表

咩叫雙滿月呀?

出世兩個月

子爵府

原帖由 ncls 於 09-12-7 14:36 發表

出世兩個月

可以既咩?咁請人個陣點講呀?話擺雙滿月呀?
係咪同一百日一樣咁架?

首頁

尾頁

跳至