自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

再問責落去, 只會令到生者痛, 何必呢!!!!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

仲有, 如果真係有人幫佢急救而本身唔熟識的話, 到時有接觸過既人又會比人鬧多事呀, 乜乜呀之類, 所以唔好咁啦你地......
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

番轉頭睇番梗係得啦.....但係果一刻真係會好突然...

原帖由 michtony 於 09-11-25 09:34 發表
好唔拾得

點解咁多人响旁邊都幫唔到佢???
佢lunch之後已經唔舒服,
加上心口痛,
點解冇人意識到, 早d叫佢睇醫生???

男爵府

i miss you!

禁止訪問

子爵府

我都唔係好明...點解會有人寫d敢o既野....

copy from forum:
陈鸿烈我也认识,也看过他演戏。老实说一句,我不觉得他的演戏很好。现在他去了,没错,是值得缅怀一些,但是居然有不少媒体报道他的去世。真不明白,他这个演配角的,值得那么关注吗?媒体有时间,应该用多一些时间报道一下关于我们中国国情,报道我们祖国的建设发展,关于我们祖国的民生,和一切关于我们祖国的新闻。这才是我们老百姓最关心的事情!现在的记者啊,真的不如以前了。小题居然可以大作一番。

大宅

大閆生你安息啦,係天堂繼續好好生活,開開心心呀!!我會永遠懷念你...............

大宅

原帖由 april48 於 09-11-25 14:48 發表
我都唔係好明...點解會有人寫d敢o既野....

copy from forum:
陈鸿烈我也认识,也看过他演戏。老实说一句,我不觉得他的演戏很好。现在他去了,没错,是值得缅怀一些,但是居然有不少媒体报道他的去世。真不明白,他这个演配角的 ...

寫呢段野個個人真係不知所謂,依家人地去左,報導下有咩問題呀,就算人地係配角咁又點呀,都係一條人命黎架嘛!仲可以講出d咁既說話~有冇人性架.......

侯爵府

好媽媽勳章

好唔捨得ar 你話做人真係幾化
原帖由 KENMRNG 於 09-11-24 19:28 發表
陳鴻烈已於七時XX分在將軍澳醫院過世,享年六十六歲

洋房

我都好傷心 :(

珍珠宮

好媽媽勳章

有份參演《畢》劇的黎耀祥昨日說:「劇中會交代佢去外地工作,其間心臟病走咗,劇情仲會有追悼會。觀眾知道烈哥走咗,扭曲劇情反而擔心出嚟嘅效果,不如順現實去。」
呢個結局好d,接近現實d ma

首頁

尾頁

跳至