烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人有定臘腸(話交比鏞X嗰間)電話呀?
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

鏞 x 既 潤腸一流

別墅

好媽媽勳章

請問幾錢斤 ?? 會唔會好貴 ??

原帖由 biancaho7 於 09-11-25 17:45 發表
鏞 x 既 潤腸一流

男爵府

好媽媽勳章

我都好鍾意食~~

原帖由 biancaho7 於 09-11-25 17:45 發表
鏞 x 既 潤腸一流

男爵府

好媽媽勳章

exactly幾錢就唔太記得, 約$160, 一定貴過美x/榮x好多下. 但係佢d潤腸真係好好味~~

原帖由 蘇師奶 於 09-11-25 18:30 發表

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 蘇師奶 於 09-11-25 18:30 發表

我都唔記得幾錢斤
但就肯定貴過其他品牌潤腸
但我都係冬天先買黎食
又唔會成日食
所以都買得過架

大宅

好媽媽勳章

邊度有得買?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 PP_Couple 於 09-11-26 09:26 發表
exactly幾錢就唔太記得, 約$160, 一定貴過美x/榮x好多下. 但係佢d潤腸真係好好味~~

一掲個飯煲蓋, 香到不得了!!!

男爵府

Thanks, all sisters, 我想知間公司名tim!! 記得以前有sister post 過/講過理間批發, 但我找唔番, 唔該晒!!
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想知!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

唔使咁貴
鮮潤腸 - $64@斤

原帖由 PP_Couple 於 09-11-26 09:26 發表

男爵府

有無鋪頭名及電話呀 ? 唔該晒!!

男爵府

我都想知呀! 可唔可以post出黎或者pm我, 謝

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點解d 人上嚟搭咀, 甘清楚人地賣幾錢, 但卻沒有電話提供?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

知道X記賣几錢唔難, 但樓主(妳地)問既電話, 係2回事喎!!! 我見自由報料個邊(係樓主同一個話題), 有個媽咪已經POST 咗一個電話出來!!

男爵府

原帖由 cy101 於 09-11-26 17:56 發表
知道X記賣几錢唔難, 但樓主(妳地)問既電話, 係2回事喎!!! 我見自由報料個邊(係樓主同一個話題), 有個媽咪已經POST 咗一個電話出來!!

我嘗試call, but無人問answer the phone. I just want the shop's name!!

If you know please let us know with thanks!!

琥珀宮

回覆 1# Allison 的文章

我唔認識妳地所講的SHOP, 我買咪去中環X記直接買囉!!

男爵府

唔公開post人地個電話出黎, 係上網操守黎呀! 我pm左俾人, 唔使要公開交代呀!:;pppp:
原帖由 wawaliluk 於 09-11-26 17:39 發表
點解d 人上嚟搭咀, 甘清楚人地賣幾錢, 但卻沒有電話提供?

侯爵府

醒目開學勳章

請問佢地d 臘腸好食嗎? 因我唔食潤腸的. 謝謝.

男爵府

我都想要電話呀
可以pm我嗎 thanks

原帖由 Bambi 於 09-11-27 10:21 發表
唔公開post人地個電話出黎, 係上網操守黎呀! 我pm左俾人, 唔使要公開交代呀!:;pppp:

首頁

尾頁

跳至