自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

侯爵府

醒目開學勳章

有得再揀我一個都唔會生 養又難,教又煩,成日激至我爆炸

水晶宮

agree!如果再有得選,我可能一個都唔生!教真係一個好大問題!!自問已經好努力教佢,但事與願違,總是力不從心!!
你想的同事實是兩回事!!加上而家社會風氣,真係有排教呀!唔望佢好叻,只望佢做個好人!聽到新聞個d索k,援交...真係 世界變了很多....
而且,有兄弟相伴相親相愛只是父母一霜情願的諗法,眼見自己和身邊的人好多咪又係冷冷淡淡,唔反目成仇己經好好啦!當然,也有少數真係相親相愛既!有時做兄弟姐妹的,都好講"緣份"!!

原帖由 Tsz-him 於 09-11-26 16:40 發表
Me too!!!
唔係唔愛自己的仔仔, 只係再有得揀, 我真的一個都唔生, 因為而家好辛苦, 老公幫唔到手, 一個女人仔要擔起所有決定時, 真的好累呀!!

大宅

我上胎18W要流產.入左產房,瞓係度等既時候,聽到兩個女人大叫,我唔生啦....好痛
之後護士話,唔生你又做 生埋先啦,下次先唔生.

唉,我同老公講,一定要生仔生女才會停.如果經濟好,我仲會去領養.

希望上天見我咁想要小朋友,快D比個我

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 kaiyan_0828 於 09-11-26 01:07 發表
我有個22個月大既女,未生之前我係諗住生兩個,事關覺得如果得一個,個一個就會好悶,冇人陪!但係由我生左我女個刻我就同我老公講生一個唔生喇!

我係開刀既,冇錯,睇到BB出世真係好開心,但係開完刀之後痛到我死,郁都郁唔 ...

我想再生, 但資源有限, 暫時只能afford一個小朋友讀私校

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

唔會再生:;pppp: 衣家可以將最好嘅野同多多愛俾囡囡 唔想有人分薄佢

首頁

尾頁

跳至