懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

睇過陳帆醫生o既媽咪

大家好!

我係05年7月o既媽咪, 睇緊陳帆醫生, 唔知有無其他媽咪都係睇緊或者睇過陳醫生呢?可唔可以分享下意見呀?

子爵府

Re: 睇過陳帆醫生o既媽咪

我星期一睇o左第一次睇, 我唔知佢好唔好不過佢係我有個做醫生我朋友介紹的,佢都係睇佢, 不過佢係咪算收得平, 因一次睇$350

複式洋房

bobo620,

我都係間接由一個做護士o既朋友介紹架, 不過我每次照US加vitamin要$370埋單, 但係都算平架啦!

我個人認為陳醫生比較cool d, 同埋可能好多case要睇, 所以都幾趕, 搞到我都唔敢問咁多問題.

禁止訪問

子爵府

我都三個星期前BOOK o左,不過我星期一個睇就好快睇到,只是等了15分鐘,而我因為第一胎好多o野都唔識, 問o左佢好多o野, 佢都有答我,
o甘其實佢好唔好 ?-(

大宅

我都係由一個普通科醫生介紹我睇佢, 上個星期突然吾舒服想book佢, 點知full晒, 好彩個姑娘就介紹我睇廖琳娜。
樹熊媽媽 寫道:
係呀!佢好忙,如果你有唔舒服,要臨時想睇,多數book唔到,連帶佢診所既其他醫生都一樣book唔到,所以我第2胎睇o左佢2次後就轉o左另一個醫生,而且我發覺佢睇證好快,攪到你想問多句都唔好意思

複式洋房

我都係想睇陳帆醫生, 但 fully booking, d 姑娘就介紹我睇廖琳娜, 我都有去睇, 但我見到診所放佢 d Cert d 日期都係 2002年左右 (實際唔係好記得), 年資會唔會尚淺?

首頁

尾頁

跳至