跳至

首頁
12345...18

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

今朝瘀到爆,我帶亞仔番學時上錯車,我明明睇到係架507嚟緊架,但,點知就上錯咗架751,仲要去到友愛站先知道,一落車就同個仔飛奔番學校啦,行到我地兩仔乸氣都咳埋,唉,仲要比個仔話我:媽咪,點解你可以咁鬼曚架.......

跟住衰開有條路,揍完佢番學我咪飛去搭車番工囉,點知.........又搭錯車,搭咗架咩 614p,我頂,今朝都唔知做乜,搭兩次都搭錯,幾乎嬲c我呀

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-11-30 09:59 發表
今朝瘀到爆,我帶亞仔番學時上錯車,我明明睇到係架507嚟緊架,但,點知就上錯咗架751,仲要去到友愛站先知道,一落車就同個仔飛奔番學校啦,行到我地兩仔乸氣都咳埋,唉,仲要比個仔話我:媽咪,點解你可以咁鬼曚架.......

跟 ...

5瘀,5瘀,我成日都有呢d情況發生

子爵府

homa

做乜兩日無online?唔係有樹嘛

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-12-1 14:19 發表
homa

做乜兩日無online?唔係有樹嘛

Ho Ho & k9 5舒服呀,所以homa要放假揍ho ho呀mouth: mouth:

子爵府

原帖由 濼濼媽 於 09-12-2 10:17 發表

Ho Ho & k9 5舒服呀,所以homa要放假揍ho ho呀mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

仲未好番咩?

子爵府

我呢,想同亞仔間房換過晒D 櫃同床呀,你地話藍色好定青色醒神D?我幅牆係淺粉藍色呀,煩緊

子爵府

CHERRY

HOMA 同HOHO 仲未好番呀?

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-12-3 15:06 發表
CHERRY

HOMA 同HOHO 仲未好番呀?

係呀,ho ho呢個星期都無返過學呀mouth: mouth:

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-12-3 15:06 發表
我呢,想同亞仔間房換過晒D 櫃同床呀,你地話藍色好定青色醒神D?我幅牆係淺粉藍色呀,煩緊

做咩要幫阿仔換晒D野?比我會選藍色,好似柔和d,hehe

大宅

昨日TEST完, 好快要EXAM, 之後就可以上多D BK吹水.

X'MAS 點呀? 玩D咩好呀? CLUB HOUSE有COOKING班, 有沒有興趣JOIN?

子爵府

我處於小器情況當中,唉,前日先睇醫生嚟,今日仲衰d,個喉嚨好似比火燒緊咁

珍珠宮

醒目開學勳章

我都仲病緊未好呀! 原本好架啦,停左唔夠一日藥,星期六返工又令野,放工一落車就  又要睇醫生....

原帖由 禮媽 於 09-12-5 12:36 發表
我處於小器情況當中,唉,前日先睇醫生嚟,今日仲衰d,個喉嚨好似比火燒緊咁

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-12-7 10:44 發表
我都仲病緊未好呀! 原本好架啦,停左唔夠一日藥,星期六返工又令野,放工一落車就  又要睇醫生....

homa &禮媽,

你地要小心身體呀,現在d菌好勁呀.mouth:

子爵府

原帖由 濼濼媽 於 09-12-7 12:30 發表

homa &禮媽,

你地要小心身體呀,現在d菌好勁呀.mouth:mouth:" />

我好好多啦,食咗一日藥就無乜嘢咯,係眼瞓d囉,不過仲有力去shopping,即係代表我無乜嘢啦

子爵府

今年拜咗太歲ge各位,記住做冬前(即 22/12前)去還太歲呀

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-12-7 15:10 發表
今年拜咗太歲ge各位,記住做冬前(即 22/12前)去還太歲呀

OKOK,thank you
C火,我5記得有無拜過太歲tim

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-12-7 15:09 發表

我好好多啦,食咗一日藥就無乜嘢咯,係眼瞓d囉,不過仲有力去shopping,即係代表我無乜嘢啦

咁就好la,但都要小心呀

珍珠宮

醒目開學勳章

Thank you 禮媽!

cherry ,

你有呀!

原帖由 濼濼媽 於 09-12-7 16:00 發表

OKOK,thank you
C火,我5記得有無拜過太歲timops:" /> ops:" />

珍珠宮

醒目開學勳章

禮媽)))))):

咁點還呀? 要買d咩...講d咩架?

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

我成對腳都出晒唔知係濕疹定風“冷”,家下好似個身都想起,好鬼痕,每晚臨訓前已經搽咗一次藥膏,但瞓到咁上下又會痕醒,又要起身再搽至可以瞓天光。

首頁
12345...18

尾頁

跳至