跳至

首頁
34567...18

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

我無打比你,我仔 禮禮傘...咁我咪比你手電比 我仔 law!

原帖由 禮媽 於 09-12-18 12:12 發表
homa

前兩晚係咪你打比我呀?嗰個hoho 係咪你個hoho 呀?我識得ge都有成5個hoho 呀 我而家係咁問邊個hoho 打比禮禮,成個傻婆咁

珍珠宮

醒目開學勳章

禮媽:

咁大獲,緊係唔好去啦! 你都g大6d野....佢 kum 都 kum 唔住既,肯定好大大獲啦,你仲搏....?

原帖由 禮媽 於 09-12-17 11:18 發表
大鑊啦,番禺漏福射呀,我仲BOOK 晒去長隆TIM架,去唔去好呀

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原帖由 禮媽 於 09-12-18 12:09 發表

04bb們,你地27/12 得閒無?我地出嚟食餐兼交換吓禮物仔丫

下午我無問題。

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

homa

多謝hoho 張咭先,呵呵,你地真係對我好ge啫

子爵府

長隆之旅~~

終於都係去咗玩,我老公話應該唔驚喎,咁禮禮又好恨同佢d 堂家姐去玩,終於都係玩咗先算

呢兩日玩得好開心~~我講ge係禮禮,我同老公就攰到癲,揍住呢隻好high ge 小魔怪,我同老公全程做亞四,但,睇住個仔咁開心,我都覺得好開心

第一日去睇馬戲,呢個馬戲團真係好出色,真係值得去,好好睇,禮禮全程都好enjoy,因為我地坐喺第4行最出ge位置度,所以禮禮成日都可以同d 表演ge人又握手又say hello,佢一路睇就一路係咁話遲d 要再去過,好好玩喎

第2日就去動物園,禮禮仲開心,因為可以見晒咁多動物,我老公仲同佢一齊抱住隻老虎bb 影相,禮禮係咁話要抱多次,嚇到我死,因為嗰隻老虎仔話就話係bb,但,都好鬼大隻架,嗰隻老虎bb仲好活潑吓,係咁跳嚟跳去,嚇死我呀

跟住又睇晒咁多表演又餵動物食嘢,最攪笑係我地睇大象表演時,嗰隻大象喺度疴尿尿,跟住再整pat 大黃金,禮禮直情笑到收唔到聲呀,到夜晚回程時禮禮攰到直情喺火車度瞓到唔願呼呼聲,今朝我都攰到唔想番工,好鬼眼瞓呀

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原帖由 禮媽 於 09-12-22 14:51 發表

長隆之旅~~

終於都係去咗玩,我老公話應該唔驚喎,咁禮禮又好恨同佢d 堂家姐去玩,終於都係玩咗先算

呢兩日玩得好開心~~我講ge係禮禮,我同老公就攰到癲,揍住呢隻好high ge 小魔怪,我同老公全程做亞四,但,睇住個仔咁開心,我都覺 ...

只聽你講都好好玩,而且重好適合小朋友去添喎 !
你係咪自由行架,去兩日一夜呀?

子爵府

原帖由 wyk 於 09-12-23 10:00 發表

只聽你講都好好玩,而且重好適合小朋友去添喎 !
你係咪自由行架,去兩日一夜呀?

係好適合帶小朋友去玩,因為淨係馬戲同動物園都足夠玩2日,仲係好開心嗰隻,尤其係動物園啦,因為真係好多動物,又西牛,河馬,鹿,大象,馬騮,禮禮最中意係長頸鹿,因為真係好過癮

子爵府

我今次係自由行,喺羅湖搭火車轉地鐵,好方便的,由羅湖去到廣州~1個鐘頭,再由廣州搭地鐵去長隆大約都係幾個字至半粒鐘,真係好快好方便的

子爵府

HI ALL,

祝大家聖誕快樂!!

珍珠宮

醒目開學勳章

各位 sisters:

想 set 頭+化妝,請問有無好介紹呀?

(因k9個女下個月出嫁呀...

大宅

Happy New Year!!

子爵府

Hi All

Happy New Year

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-12-28 15:20 發表
各位 sisters:

(因k9個女下個月出嫁呀...

搵到間眼鏡舖配咗未?今朝仲以為邊個打嚟問眼鏡 tim,今朝同老細講緊嘢,都未聽清楚呀~~呵呵呵

大宅

原帖由 ho_mama 於 09-12-28 15:20 發表
各位 sisters:

(因k9個女下個月出嫁呀... )

I went to the hair salon made the hair curly, 化妝 I just do it myself when my sister 出嫁 .
sorry that cannot help you.

大宅

I want to go here with Richelle. It seems interesting. What do you think?
http://www.babyboss.tw/city/index.php

子爵府

原帖由 sophyma 於 10-1-3 13:12 發表
I want to go here with Richelle. It seems interesting. What do you think?
http://www.babyboss.tw/city/index.php

係咪台灣嗰個?你幾時去呀?

珍珠宮

醒目開學勳章

禮媽:

搵左兼配左啦! 你真好介紹,5貴又 pro 喎!

原帖由 禮媽 於 10-1-2 12:46 發表

搵到間眼鏡舖配咗未?今朝仲以為邊個打嚟問眼鏡 tim,今朝同老細講緊嘢,都未聽清楚呀~~呵呵呵

珍珠宮

醒目開學勳章

sophy:

哦...5緊要! 你地真勁,自己黎! 我...no lar,因我幾十年無化妝啦,都無架餐!

原帖由 sophyma 於 10-1-3 12:46 發表

I went to the hair salon made the hair curly, 化妝 I just do it myself when my sister 出嫁 .
sorry that cannot help you.

珍珠宮

醒目開學勳章

禮媽:

你果盆咩黎架? 係唔係之前禮禮發荳果盆野呀?

子爵府

原帖由 ho_mama 於 10-1-4 14:56 發表
禮媽:

搵左兼配左啦! 你真好介紹,5貴又 pro 喎!

配埋有散光?HOHO 嗰日有無搵WEDNY 姐姐同佢剪頭髪呀?

你個仔好攪笑呀 禮禮後尾問我邊個搵我問WENDY 姐姐,佢跟住又話要去剪,我話你啱啱至剪完咋BOR,佢話想同HOHO一齊剪喎,勁攪笑

首頁
34567...18

尾頁

跳至