單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

2009 年 11 月28 日 我跟你恩斷義絕 !

曾經相愛、相知,今天卻因為一個『她』而相分,23 載情份就此了。兩顆心再不能相逢,做朋友 no way,最好永不相往來。

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

男爵府

原帖由 pooth 於 09-11-29 00:28 發表

曾經相愛、相知,今天卻因為一個『她』而相分,23 載情份就此了。做朋友 no way,最好永不相往來。

我唔會同EX做朋友..4年啦..我無見佢4年..個仔無見佢10個月..

等待驗證會員

Pooth,
唔好因為佢的言行而令自己唔開心啦!妳還有一對愛妳的仔仔呀!

男爵府

忘記他!日子過去總有一天可以忘記他。努力!前面快樂的日子等著你去步出來,你係有能力,有自信,一定會成功的。[quote]原帖由 pooth 於 09-11-29 00:28 發表

曾經相愛、相知,今天卻因為一個『她』而相分,23 載情份就此了。兩顆心再不能相逢,做朋友 no way,最好永不相往來。 ... [/quote]

子爵府

Pooth,

努力!支持你!

珍珠宮

原帖由 pooth 於 09-11-29 12:28 AM 發表

曾經相愛、相知,今天卻因為一個『她』而相分,23 載情份就此了。兩顆心再不能相逢,做朋友 no way,最好永不相往來。 ...

Pooth,

Add oil ~

Support you & your family(your 2 sons)!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

support

大宅

pooth, 加油,我同你一樣心情, 有事call me

別墅

加油...~

大宅

好媽媽勳章

加油!

男爵府

曾經相愛、相知,今天卻因為一個『她』而相分,23 載情份就此了。兩顆心再不能相逢,做朋友 no way,最好永不相往來。 ...

我支持你,他為了一個色字,而唔要個情字。

無情無義的男人,連做朋友都唔合资格啦。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

pooth,
好好照顧自己同兩個仔,"他" - 算吧...不須為呢種人而神傷,call me anytime if you want..

別墅

poot 醒啦

2009年還有31天過去,
我地要新生活2010年是新開始,
過去式唔好再想,
人黑起上來..黑氣就越多越唔走,
我例子你知, 今日起再來過,
想好日后的路要点走, 時間唔等人,
我地傷身..心痛..都已經有6個月...
要做的事已努力完成, 冇須再多想,
結果你我都知, 再有幾多心痛, 都是改不到,
努力面對人生, 做個好媽咪給小孩子睇,
安排好一切自然入直路....
努力...
聖誕節到我想做白天使

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

努力呀, pooth

你的說話可以感動人, 今次一樣可以感動自已架, 保重呀, 如果擔得太累, 放要放下啦.

大宅

擦乾眼淚向前行 !

令令、veronica0731、FlowerNg 、wife 、Fiona0235、Irene_Lo、symimi 、poching 、yingmuffin 、eric5354 、moon moon 、 美塋 、catfitfit :

小女子謝過大家的關心 !
我的老朋友(心痛、手震、呼吸急速、失眠.......)又來探我啦 !

縱然前路茫茫, 單親路不知如何走 ? 但這已成事實,我要把眼淚擦乾,走上療傷的旅途上,也許會退縮、躊躇,但這個旅途終究是要開始的,現在我只能蹣跚向前行,但我深信總有一天我會活得比他們好。

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

pooth,

深信你必能走過艱辛的路,進入幸褔快樂之門..
支持你及願意聆聽你心聲的朋友.....

moonmoon

原帖由 pooth 於 09-12-1 09:25 發表
令令、veronica0731、FlowerNg 、wife 、Fiona0235、Irene_Lo、symimi 、poching 、yingmuffin 、eric5354 、moon moon 、 美塋 、catfitfit :

小女子謝過大家的關心 !
我的老朋友(心痛、心震、呼吸急速、失眠... ...

別墅

poot

傷口一定會好, 比d時間自己, 唔好急, 一起努力

等待驗證會員

Pooth,
你一定得呀!有時候放下,不等於失去,而是獲得新生的機會.我相信妳一定做到活得比佢哋好!

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Pooth

最重要都係保重身體呀, 這場是持久戰, 我地一起過呀, 撐著呀.

別墅

原帖由 catfitfit 於 09-12-1 10:48 發表
最重要都係保重身體呀, 這場是持久戰, 我地一起過呀, 撐著呀.

poot

對呀!持久戰, 身体一定要保重,
下午要糖水我一份女女一份, 唔該晒
各位也要保重

首頁

尾頁

跳至