樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

業主自讓:美孚清麗苑中低層545呎
(業主自讓 地產免問 只放售 不放租)

位於地點寧靜, 空氣好, 遠離馬路塵埃, 5分鐘步行到西鐵, 生活所需近在眼前, 園景, 開放式廚房, 實用率高, 裝修企理, 租金回報率高.

有興趣請 pm 我

大宅

所有清麗苑545呎單位都有罕見的南北對流窗, 而且實用率亦相當高.

原帖由 tvoincy 於 09-11-29 15:21 發表

位於地點寧靜, 空氣好, 遠離馬路塵埃, 5分鐘步行到西鐵, 生活所需近在眼前, 園景, 開放式廚房, 實用率高, 裝修企理, 租金回報率高.

有興趣請 ...

別墅

有無相可看?我是綠表買家,放售多少$?

伯爵府

清麗苑冇分綠表白表o架﹗佢係第一-二代居屋﹗

樓主,可以pm我details嗎?請問有冇相睇呢?thx

公爵府

pls pm me details. thanks

水晶宮

pls kindly PM the details to me, tks.

大宅

Additional information

多謝各位有興趣人仕查詢, 因pm太多, 為方便大家, 現補上資料:-

位置於最方便的B座, 車可停門前, 方便上落.

相片遲少少會post.

大宅

唔好意思, 我唔小心delete左我pm既信息, 麻煩有興趣既朋友, pm多次你地既資料比我, 等我可以send相吸你們吧!

洋房

hi,
i hv interest and pls PM details to me, tks.
best rgds,
siu

原帖由 tvoincy 於 29/11/2009 15:21 發表

有興趣請 ...

侯爵府

畀面勳章

我都有興趣呀,please also pm me details, thanks!!

大宅

Interested to buy

原帖由 tvoincy 於 09-11-29 15:21 發表

有興趣請 ...

Please send your photos with selling price to my email address: [email protected]
Thanks

大宅

好媽媽勳章

Please send your photos with selling price to my email address: [email protected]
Thanks

大宅

pls pm me details~ thanks~

首頁

尾頁

跳至