心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

Re: 哈..鐘意就入黎傾下啦^-^

hinhinmummy:
我冇地盤o架, 只是係bk 上闖盪左好一段長時間lu.

大家唔好咁客氣啦, 有時間就上黎吹兩咀啦.

侯爵府

波子媽

但你個名真係好似不知係邊樹見過?

子爵府

畀面勳章

你是在職媽媽嗎??

"但你個名真係好似不知係邊樹見過?"~~~~~ 呢個原因皆因我四圍八到處遊之故lu.

男爵府

早呀~~
歡迎各位既來臨呀~~~

小忌濂,
我都有睇大長今架.. 真係正呀!!

[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

侯爵府

波子媽

我當然要返工啦, 但份工清閒, 你駛不駛返工?

別墅

hinhinmummy

嘩!! 咁你夜晚唔開電視成晚流流長有咩好做呀??

侯爵府

kittybuzz

我不摷返thomas個topic啦, 係度覆你啦, 尋日去過sogo啦, 不見左我講果本thomas書, 不知係不係佢地換左畫呢?

侯爵府

小恐龍

有好多野做架, 幫個女溫功課/check功課, 跟住同個仔玩一陣, 又要食飯, 沖涼, 跟住講下故事.

甘就陪鐘去搵周公law, 我覺得時間不夠tim呀!

p.s. 我地好早訓架

男爵府

嘩... hinhinmummy, 乜你屋企唔開電視架, 咁會唔會覺得好靜呀??
我就唔得啦.. 好like 睇tv 架..
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

大宅

hinhinmummy 寫道:
小忌濂

我無看大長金, 因為我屋企不開電視的, 除左朝早食早餐時看新聞之外

依∼點解妳唔開電視睇呀?妳覺得唔好睇定d小朋友要溫習吖?咁妳駛唔駛返工架,我喺全職媽媽嚟架 :mrgreen:

子爵府

畀面勳章

我梗係要番工啦. 我都想唔使做呢!!

係囉, 香港地都好少家庭夜晚會唔開電視o架喎, 點過呀??

大宅

Ru3gakuen 寫道:
早呀~~
歡迎各位既來臨呀~~~

小忌濂,
我都有睇大長今架.. 真係正呀!!

Ru3gakuen
係呀!連我老公都睇埋一份tim吖 :mrgreen:

子爵府

早呀!

嘩.............好開心呀! 今日呢到咁多人, 大定記得得閒就入黎坐下, 留低2 條腳毛喇

hinmummy,
唔該哂你呀! mug 解究咁快又唔見左架?? 你係cwb 住, 使唔使轉van仔上架??

得閒行過就幫我gup 下啦!
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

別墅

雖然我都唔係好鍾意睇電視,但係成晚流流長真係唔知做咩好!! 可能呀仔仲細未需要溫習,我都怕晚晚同個衰仔睇電視唔知會唔會睇到佢近視….
?-(

侯爵府

小忌濂

我不想d小朋友看甘多電視, 我以前個工人, 日日開電視比佢地看, 我細仔果排對四圍的野無反應, 不肯講野, 後尾索性不開law, 齊齊無得看(還要鎖住個插蘇).

到依家個仔的情況好左小小, 咪逢星期日比個女看無敵獎門人law.

靜 ---可以開兒歌麻

大宅

波子媽 寫道:
我梗係要番工啦. 我都想唔使做呢!!

係囉, 香港地都好少家庭夜晚會唔開電視o架喎, 點過呀??

真係好少人夜晚唔開電視,我反而日頭就唔多開 :mrgreen:

侯爵府

kittybuzz

不駛轉車架, 平時返工搭巴士, 放工係門口落車, 不過尋日星期三, 架巴士改道, 去左三越落, 咪走過去gup下law, 我行開就幫你gup下啦.

別墅

kittybuzz

我條腿好靚,冇毛架喎

子爵府

畀面勳章

你細仔 hinhin 幾大呀?? 我大頭仔就 2歲lu.

子爵府

小忌lim,

我都係日日追架! 琴晚佢地2 個跑緊個時, 我就已經開始喊喇
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

首頁

尾頁

跳至