心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 哈..鐘意就入黎傾下啦^-^

成日食肥c您

kittybuzz 寫道:
食緊肉鬆飽
已代刪除

男爵府

carchu, 乜你唔記得佢己經係本pair 既啦咩! 又點會仲怕肥喎!!

[quote]
CarChu 寫道:
成日食肥c您
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

男爵府

尋晚同公司第2 個部門既同事去左食私房菜, 都ok 喎! 有魚生食.. 個個都食到飽飽呀!!
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

大宅

iiiiiii 吳不yuk觀之已.....................

Ru3gakuen 寫道:
carchu, 乜你唔記得佢己經係本pair 既啦咩! 又點會仲怕肥喎!!

[quote]
CarChu 寫道:
成日食肥c您

已代刪除

男爵府

波子媽
其實我成日睇ga, 不過因為打字慢, 有時想講又長篇大論, 又要 work, 所以咪少發表 lor. 呢度可以打幾隻字都得, 啱我:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

波子媽 寫道:
lovetsungtsung:

睇你o既級數 & 發表數, 你上bk 都唔係好耐啫. 慢慢你就知.

大宅

所以我yau 中yau 英

hai lair, 你覺得d dao 開心嗎

[quote]
lovetsungtsung 寫道:
波子媽
其實我成日睇ga, 不過因為打字慢, 有時想講又長篇大論, 又要 work, 所以咪少發表 lor. 呢度可以打幾隻字都得, 啱我:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

[quote]
已代刪除

男爵府

乜張大頭相要 post 多幾次先轉 ga?? 仲等我成朝係度試tim

子爵府

醒目的ruru!

carchu,
你繼續咀x 我啦, 我百毒不侵架

[quote]
CarChu 寫道:
成日食肥c您
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

男爵府

d度好熱鬧, very gd

CarChu 寫道:
所以我yau 中yau 英

hai lair, 你覺得d dao 開心嗎

[quote]
波子媽

[quote]

大宅

Hay new guys,

any interest to join the FREE EASTER EGG HUNT organized by Oliva's on 20 March at 11am
已代刪除

子爵府

食????

where???

5d 講.
尋晚同公司第2 個部門既同事去左食私房菜, 都ok 喎! 有魚生食.. 個個都食到飽飽呀!!

男爵府

係呀, bk short short 地, 成日都係咁架...

乜張大頭相要 post 多幾次先轉 ga?? 仲等我成朝係度試tim

子爵府

你有commission 收架???

你地快d 陪呢個寂寞的c9去啦, 唔係佢又9 5 9 又講架喇.

CarChu 寫道:

any interest to join the FREE EASTER EGG HUNT organized by Oliva's on 20 March at 11am

大宅

咪GUM 話我 LA ... I just wanted to see you guys

你有commission 收架???

你地快d 陪佢去啦, 唔係佢又9 5 9 又講架喇.

[quote]
CarChu 寫道:

[/quote]
已代刪除

男爵府

係cwb 架. 好似都係大約每位$300 ~
有8 樣野食 + 1個雪糕~

子爵府

畀面勳章

oh.....carchu:
咁就証明你巳深深地中晒毒啦. 如果你見到我地, 可能會令你失望o架喎.

子爵府

我都好想見你架, 耐何............

話時話, 你有d 見過其他d on line fds 架??

我就淨係得波子媽同ruru 架炸
[quote]
CarChu 寫道:
I just wanted to see you guys

大宅

幾個GUM 多多........毒.............發 TIM

我都好想見你架, 耐何............

話時話, 你有d 見過其他d on line fds 架??

我就淨係得波子媽同ruru 架炸
[quote]
CarChu 寫道:
I just wanted to see you guys
已代刪除

子爵府

$300 8 道菜, 咪好底??

仲有個果係咩野雪糕呀?

又5 d 講.

大宅

嘩...我自己一定唔 SAIR 得...UNLESS WITH CHE LO LA

$300 8 道菜, 咪好底??

仲有個果係咩野雪糕呀?

又5 d 講.

[quote]
[/quote]
已代刪除

首頁

尾頁

跳至