懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問有冇媽咪喺浸會生BB呀? 我想問下生完BB之後, BB係訓BB房定係訓媽咪旁邊?

別墅

原帖由 snoopyvan 於 09-12-5 23:15 發表
請問有冇媽咪喺浸會生BB呀? 我想問下生完BB之後, BB係訓BB房定係訓媽咪旁邊?

BB Room.

複式洋房

請問浸會入院時包什麼呢?是否join唔join package 都一樣呢?因為剛剛先知我的醫生是不join package 的。我沒有買牀墊,唔知要不要補購呢?謝謝!

大宅

see this webist . maybe can help!!

http://forum.baby-kingdom.com/redirect.php?tid=2583082&goto=lastpost

原帖由 wintermum 於 09-12-6 12:41 發表
請問浸會入院時包什麼呢?是否join唔join package 都一樣呢?因為剛剛先知我的醫生是不join package 的。我沒有買牀墊,唔知要不要補購呢?謝謝!

複式洋房

Thanks a lot!

侯爵府

好媽媽勳章

你唔join package 都唔緊要 你入院時佢會比一個大袋你 inside乜都有
原帖由 wintermum 於 09-12-6 12:41 發表

侯爵府

好媽媽勳章

你唔join package 都唔緊要 你入院時佢會比一個大袋你 inside乜都有

首頁

尾頁

跳至