嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

請問有冇媽咪知道妮飄有冇S size, 用開Fitti S size

如題. Thanks a lot.

洋房

Re: 請問有冇媽咪知道妮飄有冇S size, 用開Fitti S size

BB係上年年尾出世......現在已經73日人仔.......
我BB由NB到現在用開妮飄,係有small size,但係成日決貨,就算妳到Park'n shop,wastons, mannings , JUSCO or 葯房都好難買到。全部得反D medium / large size..... 前個星期係Jusco做咗個promotion到3月9號, 好so呀,買1箱送12包,如此類推... 我就立即掃咗4,5箱medium size, 因為我仲有幾pack small size. 我幫妳問咗supplier,她覆決貨,現在已向日本訂,所以要遲D才返貨。可能妳要等一等。不過係Jusco都會有幾pack放係到賣,如果妳只係想試吓,不妨到Jusco買pack試吓。
其實妮飄係made in japan質地唔錯,比起Huggies, Pampers同sealer soft D, 價錢仲平D。仲有睇妳buy唔buy o架仔嘢,我老公好like妮飄。
據我個人所知只有妮飄small size有尿濕顯示外,其它牌子係無,如果妳係新手mama的話,我覺得可以試吓。雖然好多mama都有經驗知道幾時要換片,但我自問到而家仍然好似碌葛咁,唔知BB幾時疴咗尿,所以要靠尿濕顯示。希望可以幫到妳。
:angryfire: :weapon: :angryfire: :weapon: :angryfire: :weapon:

民房

Re: 請問有冇媽咪知道妮飄有冇S size, 用開Fitti S size

妳可以試下到荷花到睇下,通常有。

民房

真係唔該晒你地, 想再問下通常幾錢先合理, 一般平均一條幾多錢. 邊到會平D. 謝謝.

洋房

JUSCO係3月同9月都做promotion,買多d送多d.
1. 荷花會員價約 $65-
2. Jusco 做promo 約$63- (有gift送) 平日$70幾 -
逢2及20號感謝日多5% discount.
3.我剛電parkn shop & wellcome and wastons 都缺貨.
4. manning 未問到
5. 而sogo同uny就貴到亞媽都唔認得....
6. 各大葯房都有。
7. supplier唔會幫我們訂貨,我問咗佢最快要下星期才返貨•
妳住係邊,我幫妳問吓葯房,或者我有list, 妳要唔要,要就pm我,妳可以問吓。
:angryfire: :weapon: :angryfire: :weapon: :angryfire: :weapon:

禁止訪問

別墅

SueSzeto,
請問妮飄最細size是否 small size? size 適合NB baby著嗎?
:lol:

公爵府

卓悅現在有s 碼, $63

首頁

尾頁

跳至