美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BOBBIE BROWN修眉

我都知要預約, 諗住博下WALK-IN得唔得
噚晚去到FESTIVAL WALK 好FULL, 個姐姐話要7-10日預約, 係唔係咁巴閉呀?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

Re: BOBBIE BROWN修眉

VIVIEN

中環joyce果間要1-2星期呀!!

伯爵府

NON-PEAK HOURS洗唔洗預約 ?-(

複式洋房

你地做facial,D美容姐如唔同你地修眉咩? ?-(

民房

點解咁多人去修眉??係唔係靚 D or other reason ??

大宅

嘻嘻~~我前日去佢地即時可以幫我同我個frd修...
可能佢聽到我地係一齊修啦...
原本問佢,佢以為一個修...睇booking話好tight,修唔到...要等冕d or book過第二日咁話...一聽到係兩個修就唔同哂..話可以即時修..
我係去銅鑼灣sogo...

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

I want to know how much of each time? Is it professional?

民房

hihi

我去左bobbie brown修眉成年架喇! 去銅鑼灣sogo多, 雖然貴d成$150一次, 但又真係修得幾好, 我有佢地d修眉coupon多($100一張, 平成$50架!), 如大 家想試就pm我啦!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hi carasin,

I want to try, may i have this coupon?

cy

侯爵府

hashtag影視迷勳章

請問.. 會唔會修完游說買化妝品之類? 或各位會唔好意思唔買既情況下買少少架
老餅會員上科林只求開心!

伯爵府

carasin,

CHECK PM!

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Carasin,

I also want the coupon. Can you PM me how to take it.
carasin 寫道:
hihi

我去左bobbie brown修眉成年架喇! 去銅鑼灣sogo多, 雖然貴d成$150一次, 但又真係修得幾好, 我有佢地d修眉coupon多($100一張, 平成$50架!), 如大 家想試就pm我啦!

複式洋房

pls check pm!! thanks
carasin 寫道:
hihi

珍珠宮

Hi carasin,

唔該, 我想問吓, 如果化咗妝可唔可以修的呢? 或一定要冇化妝先可? 謝謝...

大宅

請問佢地係用眉拑"mon" 定係剃架?
--- 2J 作品

複式洋房

用眉拑"mon" , 同埋佢地唔主張剪眉毛.

另外, 化左妝都可以去修, 佢地會用一d我估係落妝的野抺下你的眉毛, "mon"完後會同你畫返眉

JJ1122 寫道:
請問佢地係用眉拑"mon" 定係剃架?

大宅

They won't.
Just sometimes, they may introduce some new products to you if you have interested. They are not hard sell.

9527 寫道:
請問.. 會唔會修完游說買化妝品之類? 或各位會唔好意思唔買既情況下買少少架

別墅

Carasin,

I'm want to have a coupon. Would you PM me what is the way to take it.
Thank you.

carasin 寫道:
hihi

我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

大宅

Cherymama,

You can have make up. They will use the make up remover to clean you brow beforehand.

CherylMaMa 寫道:
Hi carasin,

唔該, 我想問吓, 如果化咗妝可唔可以修的呢? 或一定要冇化妝先可? 謝謝...

大宅

nkh,
thanks, 咁要試下o咼. 我幫襯開CWB 何姑娘, 55蚊. 不過佢剃架. 番到屋企要自己拑番d 細細粒黑色出黎.
我d眉好難攪(太多, 太粗), 所以拑錯一條都好覺眼. 要試下個到d 功力先. 係咪要電話預約?
--- 2J 作品

首頁

尾頁

跳至