自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原帖由 Charlotte_mom 於 09-12-9 23:56 發表
嘩, 我都係岩岩知道單$5事件攪到咁大........
所以, 同意, 凡事留一線日後好相見, 做人低調d好......

同意您所言,查實我都不值五蚊媽媽所為,但我覺得人誰無錯,佢肯道歉,我覺得我地大家都已經係人地父母,而且BK呢樹都係父母交流心得既地方,我覺得大家都應學習去原諒,亦唔好縱容呢D'網上欺凌'既行為出現,五蚊媽媽係食番自己既惡果,人地係以彼之道還施彼身仲要係十倍咁還俾佢要佢食番,但都想維持番親子王國係一個和平而溫暖既地方會好D,否則,一個人做錯咗一件事就俾人鬧到咁仲要上埋頭條俾人見哂樣,我覺得咁樣反而同五蚊媽媽當初做既事(拍片擺司機叔叔個樣同車牌上網)係無分別,係一個惡性循環黎,我怕如果唔去重視番呢個問題,BK亦唔會再係一個令父母安心交流心得傾偈既好地方.講真真係唔想BK呢一個唯一較為融洽又可以交流意見既地方都無埋.

男爵府

畀面勳章

原帖由 seaman1982 於 09-12-9 03:28 發表
老實講~我又唔覺佢好慘~佢當初拍司機個樣同車牌~目的都係想個司機比人批鬥啫~而家只係自食其果~換轉今日比人起低既係司機~我諗佢會極度心涼囉~
不過大家唔駛擔心啦~香港人好善忘既~有新話題時就冇人記得啦~個樣比人 ...

同意,係佢想搞大件事先ge..........

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 09-12-11 01:12 發表

同意您所言,查實我都不值五蚊媽媽所為,但我覺得人誰無錯,佢肯道歉,我覺得我地大家都已經係人地父母,而且BK呢樹都係父母交流心得既地方,我覺得大家都應學習去原諒,亦唔好縱容呢D'網上欺凌'既行為出現,五蚊媽媽係食 ...

Totally agreed

首頁

尾頁

跳至