跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

Re: 幫襯邊間沙田大肚婆衫店舖?

花園街的舖名好似叫"寶x庫", 近太子, 由旺角看過太子的左面, 樓上三樓, 你在中問看上去可以看到, 如果無記錯是164號

別墅

piggy_hk,

唔記得o係旺角中心2/F 定 3/F, 位置於旺角中心與"新之城"之間

大宅

happybaby1 寫道:
piggy_hk,

唔記得o係旺角中心2/F 定 3/F, 位置於旺角中心與"新之城"之間

hi, happybaby, 小小BB:

唔該曬

洋房

妳們好! 我是新來的, 最近和太太也在沙田010買了東西, 只是兩樽肚紋膏和塗胸的都要約900元了! 請問這些膏效果如何? 一點也沒有效嗎? 因可能不夠用, 有其他類似用品替代嗎?妳們說得對, 真的有些被斬的感覺! Thanks! :-(

洋房

另外想請問大家有甚麼配件是必须的? 因我太太是內地人, 遲D要買上去....唔該晒! Thanks a lot! :-P :-P :-P

大宅

好媽媽勳章

happybaby1,
唔怕遠的話入來馬鞍山,有兩間都賣大肚婆衫!一間叫珊珊,款式都幾多同靚架,仲有好多大肚時需要的用品,唔貴架,老板娘好好人,仲可以講下價!另一間係妮妮,呢間o的野就貴少少當然質地同款式會再靚o的,睇你自己選擇了!
兩間都係馬鞍山新港城KFC斜對面!
千期唔好去010買野真係貴得太離譜
希望幫到你啦

別墅

唔該哂, CrystalMok

首頁

尾頁

跳至