媽媽會所

跳至

首頁
12345...82

尾頁

大宅

2002年2月BB會(Part II)

[size=medium]2002年2月BB會
1. Nikky 囡囡 2月01日 (跑馬地)
2. BBhelen 囝囝 2月01日
3. rdc888 - 囡囡 - Pui Kee 2月02日
4. KooKoo - 囝囝 沛希 2月02日 (北角)
5. 肥媽咪- 囡囡-嘉嘉2月02日 (將軍澳)
6. Kitty 囡囡 2月02日 (青衣)
7. 大頭蝦 囝囝-蝦仔瑋瑋 2月03日 (大埔)
8. 靜藍媽媽 囡囡-靜藍 2月03日(南區)
9. @.@ 囝囝 - 政謙 2月03日
10. Addy 囡囡- 詠榆 2月04日立春 (沙田)
11. Wendy 囝囝-政謙 2月04日 (彩虹)
12. endof2002囝囝- Justin 2月04日
13. Sandra22囝囝 2月06日
14. Charmainehk囡囡-Charlene 2月06日 (港島南區)
15. GiGiMum囡囡-GiGi, Yuen-ki 2月07日 (紅磡)
16. Pinkyluk囝囝 2月07日
17. ShekChin 囝囝 2月08日 (沙田)
18. Cherrymum囡囡 2月08日
19. Canau囡囡-Kaylie 2月08日
20. nnfonder囝囝-豬寶寶 2月09日 (紅磡)
21. 浩朗媽媽 囝囝 2月10日 (南區)
22. Maria 囡囡 2月11日 (南區)
23. 大碼 BB 囝囝 2月13日 (青衣)
24. Peggy(柏圖媽咪) 囝囝-柏圖 2月13日(屯門)
25. winoma - 囝囝 - 2月14日 (將軍澳)
26. Matthew's Mum 囝囝-Matthew 2月15日 (將軍澳)
27. Jenny 囝囝 2月16日(鑽石山)
28. Kit 囡囡 2月17日 (沙田)
29. Pearlkam 囝囝 2月17日
30. *Kitty* 囡囡- 宛芯 2月17日出世 (青衣)
31. Centre 囝囝 2月18日 (跑馬地)
32. 維他 囝囝-Hector 2月18日 (沙田)
33. Stella25囡囡 2月18日
34. cheukwing媽咪 囡囡 2月18日(大埔)
35. Janet 囡囡-海鈴 2月18日(筲箕灣)
36. Leshita 囡囡 - Angel 2月18日
37. Monster 囝囝 - Mo Ho Lam 2月18日(Tseung Kwan O)
38. Kittykitty囝囝 2月19日
39. VeeVee 囝囝 2月19日 (九龍塘)
40. ConnieBaby219 囡囡-希汶 2月19日 (屯門)
41. Yokoandy囡囡-何潔瑜 2月20日 (荃灣)
42. Easy媽咪 囝囝 2月20日 (何文田山)
43. Sirod 囡囡-宛餘 2月22日(元朗)
44. ChuMom 囡囡-鎧霏Ophelia 2月23日 (青衣)
45. Nicki 囡囡 Charlotte 2月23日
46. Cherie媽 囝囝 Ryan 2月23日
47. Yungmama 囡囡-榕榕2002年2月23日 (屯門)
48. Elizabeth 囝囝-徐琛2月23日(九龍城)
49. Poonsline 囡囡-陶陶 2月24日 (將軍澳)
50. Songsong 囡囡 2月24日
51. 濤兒 囡囡-wing wing 2月25日 (筲箕灣)
52. JoshuaBB囝囝 2月25日(杏花村)
53. Jasmin 囝囝-TimTim 2月26日 (將軍澳)
54. BeBe 囡囡 -紀瑤 2月26日 (尖沙咀)
55. 黃子 囝囝 - 俊軒 2月26日 (鑽石山)
56. 宏媽 囝囝-宏B 2月27日 (柴灣)
57. Jasminema 囡囡 2月27日 (葵涌)
58. Machoma 囡囡 - Yoyo 2月27日 (馬鞍山)
59. Tiffany媽咪 囡囡 - 2月27日 (沙田)
60. Meijing 大孖女-嘉晴, 細孖女-海晴 2月28日 (天水圍)
61. 諾澄媽媽(小媽媽) 囡囡-諾澄 2月28日(元朗)
62. ChungChungMami囝囝
63. milk2004囝囝 - 葉倬軒 2月07日(荔景)
64. marblema - twin boy and girl 2月05日 (中西區)
65. 妍妍媽 囡囡 - 2月19日 (沙田)

更新日期: 2004年10月16日 14:50pm
(32個囝囝, 34個囡囡) 總數: 66 個BB 啦

備註:
如果你唔介意, 可以 Post BB 名稱及居住地區等等…
請 Post 上0黎update 0番啦!

大宅

Re: 2002年2月BB會(Part II)

del. :-P

大宅

大碼 BB 囝囝 2月13日 (荃灣)
Peggy(柏圖媽咪) 囝囝-柏圖 2月13日

祝BB生日快樂、身體健康 :-P :-P :-P

大宅

豬寶寶就訓左喇, 等豬媽媽幫個仔報名先!!

居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。

大宅

豬媽媽仲未訓?
幾時出書先?
通知聲我又捧場

大宅

唔好玩我啦, 我都仲知個"羞"字點寫架. 係都等個仔大D先啦, 依家未係時候.

我仲欠你一張相, 生日會果日我帶埋俾你丫
居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。

大宅

nnfonder

估唔到你對BB的飲食咁有研究,跟你的工人袋唔小$$$落袋個
OK,星期六見Thanks :-P

男爵府

畀面勳章

Hi, 真係好o剌, 唔使四圍搵番個topic.

公爵府

小婦人、豬媽媽

大宅

好似要用IMAGESTATION O既ACCOUNT先得架, 不過我都冇用呀, 只係UPLOAD上YAHOO咋, 我諗小婦人就識答你喇, 佢有個"生日蛋糕"呀!

公爵府

nnfonder
好啦!我等小婦人答我啦.thanks

大宅

靜藍媽咪: 你又咁夜都未訓O既?? 我聽日都要返工架,不過上BK, 唔覺唔覺D時間就過左,依家都開始有少少TIRED了, 諗住1:30就訓囉

大宅

靜藍媽媽

好小咁夜wor~~
上次見小靜藍20磅今次唔知有冇30磅呢?肥妹仔……
星期六等我抱下先,我神奇女俠而家祇得20螃真失禮!

整簽名相把舊的相片刪除,把相片的url放在簽名檔上前後要加
希望幫到你la..see you 15/02

公爵府

nnfonder
我都唔知點解,可能我覺得悶悶

大宅

靜藍媽咪: 你個囡囡依家幾重呀?? 我個豬寶寶都係得21磅咋依家

大宅

cheukwing媽咪 , Leshita

我地的BB都係2月18號生日 , 我地又會去2月BB生日會 ,
可以見到你地真係好開心
:-) :-) :-)

大宅

搬左黎哩度方便好多,唔駛成日要搵返個topic
:-) :-) :-)

大宅

我黎報到!!!

各位聽日見啦! 好心急呀! 成日都諗住聽日既野, 再加上今日係情人節, 無咩心機做野.

順祝

各位情人節快樂!!!

男爵府

Hi! All Mami:

我想快d到明天, 到時二十幾個bb齊在地玩, 好攪笑 , 到時有find bb......

男爵府

畀面勳章

Hi Dear all mami:

我係第一次參加, 所以我好緊張, 不過我又好開心, 可以係一晚內見到咁多同月份BB, 又可以認識到你地, 聽晚見!

kookoo

首頁
12345...82

尾頁

跳至