親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

yes
原帖由 jacqueline_law 於 09-12-10 16:42 發表

ic ... 假日 ?
我個人最 like 假日, 因為真係好多野玩 ...

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 jcy 於 09-12-10 16:46 發表
smypig

睇睇呢間...我覺得arm你...我訂過幾次...ok ga...尤其係廣島蠔

sun wah

即訂

琥珀宮

唔try過唔揀推介...你有無咁快手...$500先送貨wor...記得
原帖由 smypig 於 09-12-10 16:48 發表

即訂

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 jcy 於 09-12-10 16:46 發表
smypig

睇睇呢間...我覺得arm你...我訂過幾次...ok ga...尤其係廣島蠔

sun wah

可唔可以特別要求 8:00pm 收貨

禁止訪問

醒目開學勳章

琥珀宮

你可以講底..佢彩唔彩你都係睇送貨果個人
原帖由 smypig 於 09-12-10 16:55 發表

可唔可以特別要求 8:00pm 收貨

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

原帖由 jcy 於 09-12-10 16:25 發表
哦...咁book2間得啦...如果住star...under 12 bf buffet / dinner buffet foc...如果imperial...住就好好...早餐就送比你都唔駛講多謝...

謝謝咁多位回覆! Thanks a lot!

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

I don't like to eat crab.

松葉蟹 is really delicious.

原帖由 jcy 於 09-12-10 15:40 發表
各位食家...蟹腳計...松葉蟹...皇帝蟹...定毛蟹好食d

大宅

原帖由 KristyMum 於 09-12-10 12:52 發表

Not time limited. May be full or more expensive for the X'mas period. I give you another link. check pm.

Many many thanks. But I didn't receive yr pm ar.

男爵府

原帖由 LoveKidsMum 於 09-12-10 21:01 發表

Many many thanks. But I didn't receive yr pm ar.

oh really?? I sent you a message just now.

大宅

原帖由 KristyMum 於 09-12-10 21:09 發表

oh really?? I sent you a message just now.

Got it. Thanks. I will try.

大宅

Did anyone stay at Blue Marine Resort & Spa Phuket before?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

查實個passport點為、之過期5過得關呢
有d又話expire 前6個月己不能過關

琥珀宮

無住過...但係有留意呢間resort...係patong頭...山上面...酒店好令...應該上年年中左右重新裝修好(新翼)...有幾個pool...不過睇人地d blog...都係話酒店service麻麻...如果揀佢...都可以睇埋隔離novotel...
原帖由 LoveKidsMum 於 09-12-10 22:32 發表
Did anyone stay at Blue Marine Resort & Spa Phuket before?

琥珀宮

其實好睇landing果邊個immigration比唔比入境...我有親戚 summer時去bkk...pp仲有1個月就到期...ci唔比佢上機...嗌佢call hk immigration睇下有咩做到...好彩係我呢個親戚本身係immigration人...話一定得...嗌佢打去bkk 入境果邊問清楚...唔係要佢地ci負全責...攪左成個鐘...bkk覆話有埋回程機票而pp回程時又未到期ge話係可以...跟住即刻跑去上機
原帖由 wingogo 於 09-12-10 23:26 發表
查實個passport點為、之過期5過得關呢
有d又話expire 前6個月己不能過關

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

原帖由 jacqueline_law 於 09-12-11 09:50 發表

晏小小 order ... 除左蠔有冇野推介 ?
暫時睇中 蠔 + 帶子 + v 型蟹 lau ... ^^

稻庭烏冬

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至