自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

請報料, thankyou!!!

大宅

$148 (8M)x24mth, 算吾算平?

男爵府

Please let me have more information, one telephone saleman call me said I need to paid $172, he said that is very SPECIAL PRICE FOR ME!! THANKS A LOT!!
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

男爵府

how about new customer pls?

複式洋房

回覆 4# 崇文尚德 的文章

剛續約$99/月 8M 簽24個月(FOR 公屋)送WIFI

男爵府

$158 (8M)x18mth, 另有$400 惠康卷送, 算吾算平?

大宅

請問係 新join, 定續約呢,
原帖由 nioclewn 於 09-12-15 12:33 發表
$158 (8M)x18mth, 另有$400 惠康卷送, 算吾算平?

洋房

原帖由 Irenesuet12 於 09-12-14 00:25 發表
$148 (8M)x24mth, 算吾算平?

平啊!我而家用緊$228(唔知6 or 8M?), X24M
下個月到期, 所以我考慮緊好唔好轉去香港寬頻, 但又怕佢質素差.

洋房

原帖由 snoopy2007 於 09-12-15 11:12 發表
剛續約$99/月 8M 簽24個月(FOR 公屋)送WIFI

呢個我知呀!!真係好抵呀!!但我唔啱用>_<

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 nioclewn 於 09-12-15 12:33 發表

我都係用e 個PLANE

大宅

回覆 5# nioclewn 的文章

PCCW?

男爵府

我剛問了PCCW, $110 送 WIFI 簽24個月, 電視沒送自選台, 要另收費。私人屋苑, 算平嗎??

原帖由 yyl30 於 09-12-16 20:16 發表
PCCW?

禁止發言

大宅

回覆 2# mable1124 的文章

有電影台睇嗎?

大宅

原帖由 mable1124 於 09-12-21 12:54 發表
我剛問了PCCW, $110 送 WIFI 簽24個月, 電視沒送自選台, 要另收費。私人屋苑, 算平嗎??

私人樓可吾可以做到呢個plan?

禁止訪問

男爵府

是居屋屋苑, 因11月剛有香港寬頻線路, 我想是搶客吧!! 不包任何收費台 (沒有電影台 ), 只提十多個原本免費的電視頻道。

8m / $110 送 WIFI 簽24個月, 和now電視的免費的電視頻道, 其它頻道按表收費。我看有人留意送4個台, 是什麼組合的呢??

原帖由 Irenesuet12 於 09-12-21 16:43 發表

男爵府

原帖由 Irenesuet12 於 09-12-21 16:43 發表

子爵府

好媽媽勳章

你地有無收到?話要續30個月合約,無野送的

免費升級網上行30M寬頻服務+無限Wi-Fi寬頻熱點上網, 讓您戶內戶外均可無拘無束享受最暢快的寬頻樂趣。

免費30M升級組合於合約期滿將會調整至月費$38, PCCW Wi-Fi 一機無限服務 (筆記簿型電腦) 隨30M升級組合免費提供,
合約期滿將會調整至基本月費$48。 以上只適用於30M升級組合, 現有之寬頻基本合約條款則維持不變。

男爵府

之前有網友eunice23 續咗 :
$238/30m再+$38for now tv有4個電影台,free 4個月,簽2年約再加埋$105tvb pay(包埋discover channel)

亦有人話SALES推30M $208, 但包什麼就不知了。

另一網友甜夢噹:-
有個sales主動打俾我叫我續,之前$238/30M簽左2年(送now tv 2channal),
但而家最平只可以$179/30M簽2年,我話有人$143/$110,佢話只係8M,我用開30M冇咁平,咁我話唔join啦,叫佢俾cut form我,點知佢叫我自己打番上台,冇再減俾我.....

原帖由 beverly@mim 於 09-12-22 14:18 發表
你地有無收到?話要續30個月合約,無野送的

免費升級網上行30M寬頻服務+無限Wi-Fi寬頻熱點上網, 讓您戶內戶外均可無拘無束享受最暢快的寬頻樂趣。

免費30M升級組合於合約期滿將會調整至月費$38, PCCW Wi-Fi 一機無 ...

首頁

尾頁

跳至