爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地仲會唔會掛住第一個女朋友?

你地仲會唔會掛住第一個女朋友?
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

14/5/2006: 3.30kg (birth)
14/6/2006: 4.34kg (1 month)
20/7/2006: 5.58kg (2 month)
25/8/2006: 6.41kg (3 month)
16/11/2006: 7.5kg (6 month)

別墅

Re: 你地仲會唔會掛住第一個女朋友?

複式洋房

無喎..............
點解會掛呀???

洋房

細菌小子 寫道:
點解會掛呀???

諗下都會

[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v664/jerryphyllis/Untitled-71copy.jpg[/img]

複式洋房

KEEPFIT 寫道:
[quote]
細菌小子 寫道:
點解會掛呀???

諗下都會

複式洋房

都有諗下 :lol:

伯爵府

十幾二十年前既事....連個樣都唔記得LU

公爵府

都咁耐仲掛咩!我自己都唔記得個初戀男友係咩樣

大宅

我同之前個男朋友拍拖差不多5年,之後分手,而家我結左婚都有7年喇,囝囝而家都2歲幾,但唔之點解仲有腍返同以前男朋友d野,我好好奇,到底以前男朋友會唔會好似我咁腍返我同佢以前概日子!
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

14/5/2006: 3.30kg (birth)
14/6/2006: 4.34kg (1 month)
20/7/2006: 5.58kg (2 month)
25/8/2006: 6.41kg (3 month)
16/11/2006: 7.5kg (6 month)

大宅

carriechan,
我同你嘅case有d似,都好想知對方點諗~

子爵府

No 啦

男爵府

我都想知我老公有無諗過.......
但係我自己就無咩點諗過囉.......

大宅

唸黎做咩....
[url=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!o_GcsGiBERqFyIk5R9BjxYvvsq8-[/url]我們這一家.... Click http://www.geocities.com/tokyo/shrine/6823/mhalbum.gif 旻熹今年邁向小一

別墅

我唔止掛住第一個
fchow :-D
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至