自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想入會,但唔知好唔好,有冇媽咪可以分享吓?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家好貴

大宅

我都係fans啊, 一星期去一次, refresh!!!! 人都精神d 啊!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

醒目開學勳章

想借個位問一下,如果用信用卡送嘅試玩三個月, 會唔會有人hard sell入會. Tks.

民房

一定會啦!
你叫定朋友打來or 約咗人走為上著就得gar la!!

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 tracyfan 於 09-12-11 11:18 發表
一定會啦!
你叫定朋友打來or 約咗人走為上著就得gar la!!

多謝你回應. 因我n年前自己join冇人sell, 所以問問大家收下料先.

男爵府

2024年龍年勳章

我都係JOIN左3個月哥個, 係沙田無人SELL我
但去到銅鑼灣, 入去哥時佢問我續唔續會, 我話唔使啦, 跟住就入左去
我哥隻限時段入場, 唔係無工開都唔會去啦, 聽聞話放工時間好多人等機

大宅

畀面勳章

oh.. really!! i also joined 12-13 years ago, those were the time of Jeff, Lisa. so who is your favor instructor now?

原帖由 cathy-tse 於 09-12-11 00:44 發表

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我都join左信用卡試玩三個月,登記時佢叫我join多六個月會平好多,不過我話未試過玩,我都係試下先!
快樂可人兒
:-DResults:

大宅

我去荃灣咁多次都未有人行過埋嚟sell, 直頭可以話係無人理咁滯

首頁

尾頁

跳至