想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係呀, 因為得我一個人, 我既財力有限, 所以名額都有限啦, 由於個POST一早出左, 佢地一早已經報曬名, 所以之後報名既人要排WAITING LIST啦, SORRY!

原帖由 baby.ee 於 1/3/2010 10:49 發表
o下, 即係要有人退我先可以加入5月份個次??

別墅

明白, 冇問題!

原帖由 CHANLAILAI 於 10-3-1 12:22 發表
係呀, 因為得我一個人, 我既財力有限, 所以名額都有限啦, 由於個POST一早出左, 佢地一早已經報曬名, 所以之後報名既人要排WAITING LIST啦, SORRY!

...

男爵府

由於BED REST左咁耐都未OK, 所以今日去左睇中醫安胎, 希望幫到我

佢話上年睇生BB既, 今年都返來安胎, 包括我, 哈哈!

大宅

無事架...放心啦.
原帖由 CHANLAILAI 於 10-3-3 21:27 發表
由於BED REST左咁耐都未OK, 所以今日去左睇中醫安胎, 希望幫到我

最愛豆豆和丁丁~

大宅

update 嗚謝宴 list (志在大家開開心心出來食餐飯啦, 帶d孕氣比大家)

4月~ BABY EE , PUGPUG88

5月~ Chanlailai, henry1997<暫定>

6月~MS_CK, BABIES123

7月~alisonwong82

8月~ bebu123

9月~

10月~

11月~

12月~pure_snow
最愛豆豆和丁丁~

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 CHANLAILAI 於 10-3-3 21:27 發表

會唔會係有息肉lei?成日流血
~~~~~~~~~~~ 我們的雜果兵團 ~~~~~~~~~~~

男爵府

應該唔係啦, 因為上次入院CHECK過冇息肉, 明天覆診再睇, 食左中藥好D了

原帖由 jelly123 於 7/3/2010 19:19 發表

會唔會係有息肉lei?成日流血

男爵府

4月份嗚謝宴既2位主持人唔見左人

原帖由 henry1997 於 7/3/2010 15:20 發表
update 嗚謝宴 list (志在大家開開心心出來食餐飯啦, 帶d孕氣比大家)

5月~ Chanlailai, henry1997

8月~ bebu123

9月~

10月~

11月~

12月~pure_snow ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 henry1997 於 10-3-7 15:20 發表

8月~ bebu123

9月~

10月~

11月~

woh~~~~~~~herny~~congrat AR~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

別墅

恭喜henry1997! 雖然冇緣跟你去芙蓉山, 但我地都有緣見面wor...

原帖由 henry1997 於 10-3-7 15:20 發表

8月~ bebu123

9月~

10月~

11月~

別墅

chanlailai, 你睇中醫好左.. good!!
其實我而家好似連續每個星期都有一日都有d d 流啡.. 心理上真係唔係太安心, 頭2次都有睇醫生, 好彩小b健康冇事, 我估我可能真係要諗下係唔係要去睇番我個中醫..

原帖由 CHANLAILAI 於 10-3-7 21:49 發表
應該唔係啦, 因為上次入院CHECK過冇息肉, 明天覆診再睇, 食左中藥好D了

大宅

殊...我報住名架咋....
原帖由 baby.ee 於 10-3-7 22:06 發表
恭喜henry1997! 雖然冇緣跟你去芙蓉山, 但我地都有緣見面wor...
最愛豆豆和丁丁~

別墅

ok ok, 明晒!!

原帖由 henry1997 於 10-3-7 22:15 發表
殊...我報住名架咋....

男爵府

你去睇中醫啦, 我都要KEEP住睇

有D人驚中藥影響到BB, 但唔食中藥, 又驚KEEP唔住個BB

我D朋友有左都睇中醫, 只係我有左時食緊安胎藥(西醫), 唔可以食中藥, 所以先冇睇, 而家西藥冇得再食, 就睇返中醫啦

原帖由 baby.ee 於 7/3/2010 22:13 發表
chanlailai, 你睇中醫好左.. good!!
其實我而家好似連續每個星期都有一日都有d d 流啡.. 心理上真係唔係太安心, 頭2次都有睇醫生, 好彩小b健康冇事, 我估我可能真係要諗下係唔係要去睇番我個中醫..

...

男爵府

各位姊妹:

BB出世後我會攪BABY PLAY GROUP, JM GATHERING都會照攪的。

有興趣就ADD我啦, 有任何GATHERING都會PM你地, 因為我未必會出POST啦。

首頁

尾頁

跳至