想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你收X’MAS GIFT啦

原帖由 pugpug88 於 12/12/2009 22:25 發表
Hi~~我想分享下我今日去睇流年呀, lee個師傅我第一次睇, 係朋友介紹嘅, 佢都幾有料, 因佢都講咗D嘢都準嘅, 而我當然問佢我幾時有BB啦, 佢話我應該係lee3-4個月會有, 我好開心呀~~雖然唔知係唔係真, 但有個postive me ...

男爵府

MSANNIENG,

我冇唔開心了,昨晚勁喊一場+勁鬧C6後,心情好返好多啦,哈哈!

多謝你既支持,上次GATHERING攪唔成,1月我會再攪架,到時係同埋肚內既BB一起出席啦!

原帖由 msannieng 於 12/12/2009 22:27 發表
CHANLAILAI,我都要同你打氣,雖然我同你信仰唔一樣,不過我會為你祈禱,應該話為所有BK媽媽祈禱,祝你成功,仲有唔好唔開心,保重身體~~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ms_ck 於 09-12-12 23:19 發表
等我做咩唧... 前世~~

我呢期旺到呢... 開巷呀!!! 除左小公主一胎5隻, 連陸龜都生蛋, 勁唔勁?? 喂喂喂... 我地唔好係呢度聚舊好喎...
一陣lailai媽拎盤桃掟我地米弊...
我閃啦~~

...

嘢.......咁人哋掛住你嘛 (實在係無你話我囉囉攣)....

嘩.......你真係好旺呀, 記得過D旺氣比我呀......

放心喎, lailai媽而家唔會發嬲架, 佢要日日都笑意常開.....

又閃..... 咁我又要等你幾耐呀......

男爵府

精靈女王媽:

好耐冇見啦,你近來點呀?

多謝你既祝福,我都祝你收到一份驚喜X’MAS GIFT(定係已一早收左呢?)

你記得手術後我幾灰麻,其實當時可以企到起身,都要多對你果時同我傾左咁多,當我想放棄時你鬧醒左我,如果唔係我可能會消失左係BK啦!

原帖由 ms_ck 於 12/12/2009 22:46 發表
lailai媽~ 要叫定lailai媽~
見到你呢個topic都一定要上黎現身呢~~
你一定可以收到新年禮物架!! 加油呀~~

男爵府

見返曬好多人,好似舊生會咁呀

原帖由 babies123 於 12/12/2009 22:50 發表

精靈女皇你終於現身喇~~~

lailai媽果然旺呀~~~

大宅

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 23:22 發表
MSANNIENG,

我冇唔開心了,昨晚勁喊一場+勁鬧C6後,心情好返好多啦,哈哈!

多謝你既支持,上次GATHERING攪唔成,1月我會再攪架,到時係同埋肚內既BB一起出席啦!

...
好呀,不過要夾時間,我1月好忙,公司有高層黎香港開會,我都希望出黎見下大家~~
My son Day Day is 4 years old

男爵府

唔緊要,你地傾啦,冇所謂架

精靈女王你BINGO左未呀?

我又沾下D旺氣先!(吸。。。吸。。。吸。。。)

原帖由 babies123 於 12/12/2009 23:25 發表

嘢.......咁人哋掛住你嘛 (實在係無你話我囉囉攣)....

嘩.......你真係好旺呀, 記得過D旺氣比我呀......

放心喎, lailai媽而家唔會發嬲架, 佢要日日都笑意常開..... ...

男爵府

我應該會攪星期五晚,大家會玩得開心D

原帖由 msannieng 於 12/12/2009 23:28 發表
好呀,不過要夾時間,我1月好忙,公司有高層黎香港開會,我都希望出黎見下大家~~

子爵府

lailai媽,
大煲... 你講到我閙你甘嚴重...
但你鳴謝名單冇我既...
haha~ 傻妹黎~ 有時有d事早知好過遲~ 一早諗下自己想點, 先可以走落去嘛~ 加油啦~ 到岸啦~

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 23:25 發表
精靈女王媽:

好耐冇見啦,你近來點呀?

多謝你既祝福,我都祝你收到一份驚喜X’MAS GIFT(定係已一早收左呢?)

你記得手術後我幾灰麻,其實當時可以企到起身,都要多對你果時同我傾左咁多,當我想放棄時你鬧醒左我,如果唔係我可能會消失左係 ...

男爵府

各位,我要去補飛啦,希望LAILAIB快D入宮,輸卵管乖乖合作,將蛋蛋送入子宮同精子結合,再著床啦!

子爵府

你搵我米pm我囉... 我9唔9都會上黎架~ 我呢期太紅, 唔可以成日現身嘛~~

原帖由 babies123 於 09-12-12 23:25 發表

放心喎, lailai媽而家唔會發嬲架, 佢要日日都笑意常開.....

又閃.....:surp ...

男爵府

鳴謝名單只有昨天係呢個POST留MESSAGE比我既JM,因為我勁喊緊,所以冇每個MESSAGE覆返,一次過THANKS佢地啦, 次後就急住去息機,走去同C6平反啦!

等我真係BINGO左,嗚謝單實有你份!不過唔知要等幾耐

原帖由 ms_ck 於 12/12/2009 23:30 發表
lailai媽,
大煲... 你講到我閙你甘嚴重...
但你鳴謝名單冇我既...
haha~ 傻妹黎~ 有時有d事早知好過遲~ 一早諗下自己想點, 先可以走落去嘛~ 加油啦~ 到岸啦~

...

子爵府

你呢個問題呢...
我有保留...

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 23:28 發表
唔緊要,你地傾啦,冇所謂架

精靈女王你BINGO左未呀?

我又沾下D旺氣先!(吸。。。吸。。。吸。。。)

男爵府

雖然好順利,但我都係覺得BINGO機會唔大咁,唔知點解呢? 可能做完IUI後,我覺得好似冇乜特別咁啦

奇蹟快D出現啦!

子爵府

甘你飛快去啦~~

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 23:32 發表
各位,我要去補飛啦,希望LAILAIB快D入宮,輸卵管乖乖合作,將蛋蛋送入子宮同精子結合,再著床啦!

男爵府

等緊BINGO嗎?

定係蟠桃成熟了先?

激勵下我地既士氣好喎BABY

上次小肥羊GATHERING, 有2個JM BINGO左啦, 其中一個就快生LU, 加埋你就有3個第一批既GPS會員BINGO啦!

原帖由 ms_ck 於 12/12/2009 23:37 發表
你呢個問題呢...
我有保留...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

精靈女皇~~

好耐無見啦~~你都上來呀~

lailai媽~~你睇你幾犀利~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

好媽媽勳章

其實我咁講, 第一時間係諗到bk jm
原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 18:03 發表
點解要識新朋友同新朋友講既?

唔開心同我地講啦, 我地同你分擔

大宅

好媽媽勳章

你一定有份好好嘅元旦禮物架
原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-12 18:38 發表
各位好姊妹:

我做完iui 返來啦, dr.tay話今日c6既精好正常(因為大家都唔夠訓, 心情又唔好, 之前好驚影響到c6今日既精子), 跟住就幫我做iui, 好似做婦檢咁, 不過就有少少痛, 但都ok的, 做iui時, c6係我身邊捉住我隻 ...

子爵府

bebu媽~~

咦... 你地好衰架... 掛住人地要出聲架嘛~ 唔係人地點知, 米懶d囉~~

不過你地一開bingo topic... 幾忙都一定黎支持啦~~

原帖由 bebu123 於 09-12-12 23:49 發表
精靈女皇~~

好耐無見啦~~你都上來呀~

lailai媽~~你睇你幾犀利~~

首頁

尾頁

跳至