意見反饋
義工
[2009年] 年夜飯,公司要表演,想為囡囡唱隻歌,咩歌好呢?

大宅

國民生產總值:1963

想要英文歌,意境係岩媽媽唱比仔女聽既,幫吓忙!謝謝!

王國熱話
中信inmotion 最新定期推廣3個月2.5% !
香港交行,9個月2.41% + 0.61%現金回贈~
下星期(2018-12)美國加息,香港跟唔跟 ?
比保險經紀欺騙,供咗20年終身壽險計劃,...

子爵府

國民生產總值:13263

2018復活節勳章 2018勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

How about "The Greatest Love Of All"?

大宅

原帖由 ojarumaru 於 09-12-11 09:43 發表
How about "The Greatest Love Of All"?

OOH,ITS GOOD IDEA,THANKS VERY MUCH!!

子爵府

2018復活節勳章 2018勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

u r welcome!!!

good show!!!

大宅

如果中文既又有無呢?國語都ok

複式洋房

國民生產總值:491

王菲嗰隻"你快樂所以我快樂"

原帖由 mrsegg 於 09-12-16 02:09 發表
如果中文既又有無呢?國語都ok

伯爵府

國民生產總值:18056

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一家人好嗎?

大宅

呢兩首都唔太熟,但都多謝你地!如果再有更好請幫忙提出呀!^^謝謝!

子爵府

陳奕迅 : 大個女

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.