意見反饋
義工

家事百科 今日: 8|主題: 36866

通渠水

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

請問除左通渠水,係咪有隻白色粉(睇電視介紹過)+開水可以倒落渠口位~

謝謝

王國熱話
30"全新公仔
全新combi 原廠high chair 坐墊(現貨)
靚靚利是封
90% new Patagonia 女裝S size 爪毛褸售$300

超級版主

國民生產總值:134319

2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 janetngan2 於 09-12-11 10:54 發表
請問除左通渠水,係咪有隻白色粉(睇電視介紹過)+開水可以倒落渠口位~

謝謝

是的,但倒時要小心,勿讓粉末沾到及倒水時勿讓水濺到
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問你知唔知隻粉叫嘜名?係咪五金鋪有得賣?

原帖由 wong2323 於 09-12-11 11:45 發表

是的,但倒時要小心,勿讓粉末沾到及倒水時勿讓水濺到

超級版主

國民生產總值:134319

2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 janetngan2 於 09-12-11 14:57 發表
請問你知唔知隻粉叫嘜名?係咪五金鋪有得賣?

去五金鋪話買"通渠粉"就會拿給你

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

thanks~

原帖由 wong2323 於 09-12-11 22:03 發表

去五金鋪話買"通渠粉"就會拿給你

複式洋房

國民生產總值:413

哥士的!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.