想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 beelo 於 09-12-11 17:32 發表
心情好D,真係會易D中架

係啦, 特別係last0個幾日, 明明之前好relax 都變得好緊張~~

禁止訪問

大宅

原帖由 卡文 於 09-12-11 17:35 發表

無錯 , 所以我堅決睇多一個月(即係4次) , 無論結果係點都唔睇住啦~~~~

你要加油呀....唔好飲凍嘢!!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

唔好咁緊張,你一定可以面對到既

原帖由 卡文 於 09-12-11 17:43 發表

所以我都有d擔心自己下星期會點 , 不過我已經打定輸數 , 應該可以面對到o既~~~
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

好SWEET呀

原帖由 卡文 於 09-12-11 17:47 發表
今晚同老公出去行街睇燈飾 , 希望可以relax一下~~~~
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

我而家先得閑,炸糊

我而家諗緊不如try下天喜丸,你地有冇聽人講過呀?
原帖由 beelo 於 09-12-11 14:43 發表
咁多位同學仔,有無人見過 lcf 呀?

大宅

琴晚走去拿支壞鬼電子溫度計量,點知比平時低左0.3wor,心諗唔係化,堅壞定假壞ga ,唉,今日就day 1 la。

大宅

wow....開心。

我都要預備番 件石see睡衣先得la。
原帖由 卡文 於 09-12-11 17:47 發表
今晚同老公出去行街睇燈飾 , 希望可以relax一下~~~~

大宅

天喜丸簡介
天喜丸主治婦女月經失調及因月經失調而引至的各種婦科疾病,適用於月經不正常、白帶、經痛、便秘、貧血、失眠多夢、產後調補不足及婚後久未成孕等症。藥性平和,不寒不燥,四季皆宜。無論是己婚婦人或是未婚少女,均可進服。
此外、天喜丸亦可作為一種日常保健食品。常服有補血養顏、健康身心及速進孕育的功效。服時不用咬破,服後不必忌口。服用初期可能有輕微腹瀉的現象,這是由於身體正在去瘀生新,腹瀉現象會於數天後自動消失。

點睇呀各位同學?

禁止訪問

大宅

我都報到, 我都係day7呀~~大家都要加油呀!

大宅

我計劃生第一胎時都有係bk聽人講過, 但有機會係twin或三胞胎喎! 果時都有諗過食架! 最後都打消咗呢個念頭囉! 妳今次係第幾個cycle失敗呀?

原帖由 lcf 於 09-12-11 20:52 發表
天喜丸簡介
天喜丸主治婦女月經失調及因月經失調而引至的各種婦科疾病,適用於月經不正常、白帶、經痛、便秘、貧血、失眠多夢、產後調補不足及婚後久未成孕等症。藥性平和,不寒不燥,四季皆宜。無論是己婚婦人或是未婚少 ...

大宅

i am 3 going on 4
原帖由 史迪仔 於 09-12-11 22:33 發表
我計劃生第一胎時都有係bk聽人講過, 但有機會係twin或三胞胎喎! 果時都有諗過食架! 最後都打消咗呢個念頭囉! 妳今次係第幾個cycle失敗呀?

大宅

加油呀~~石see睡衣

原帖由 lcf 於 09-12-11 20:47 發表
wow....開心。

我都要預備番 件石see睡衣先得la。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 lcf 於 09-12-11 20:52 發表
天喜丸簡介
天喜丸主治婦女月經失調及因月經失調而引至的各種婦科疾病,適用於月經不正常、白帶、經痛、便秘、貧血、失眠多夢、產後調補不足及婚後久未成孕等症。藥性平和,不寒不燥,四季皆宜。無論是己婚婦人或是未婚少 ...

唔知有冇記錯, 好似mrsjimmy有食過天喜丸 .

男爵府

好媽媽勳章

早幾日有m痛feel & 個胸都有d痛, 但今日完全冇呢d感覺, 我諗今個cycle都係失敗多~

大宅

我啱啱聽個朋友講,食開中藥或喺排卵期有食海鮮嘅女仔好易會有疑似 bingo 嘅感覺,for example,下腹吉吉吓,胸賬。如果喺排卵期前前後後打邊爐打得密都會有好熱,突然好攰嘅咁感覺。所以不如大家 relax。Christmas 啦嘛!開開心心!等 bingo!

首頁

尾頁

跳至