自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

澳門婦包庇獸夫性侵犯女兒

澳門 一名男子涉嫌性侵犯13歲親生女兒,被起訴性侵犯兒童及性脅迫罪,女童母親知情不報,同樣被起訴。

澳門檢察院今天發布的消息稱,涉案男子是一名37歲當地居民,由2007年11月開始,以受害女童在學校違規、成績差及交男朋友等為理由,以威嚇及嚴重脅迫手段,在家中多次性侵犯女兒。

受害女童曾經告知母親,但母親置若罔聞,並無向警方舉報,今年4月中旬更因此責罵被害女童。

孤立無援的受害女童無奈離家出走,並將事件告知班主任,案件由此揭發。

目前,檢察院已將案件移交法院,排期審訊。

水晶宮

個咩呀媽黎架, 有無搞錯呀

大宅

好媽媽勳章

唔係人黎咖,點會有呢d父母

大宅

都唔知佢呀媽....咩心態...

不知所謂...

拉二隻禽獸去坐監啦!!!!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

受害人好可憐

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

正pk

原帖由 BB223 於 09-12-11 14:43 發表

都唔知佢呀媽....咩心態...

不知所謂...

拉二隻禽獸去坐監啦!!!!

子爵府

如果有日你個女同你講,話爸爸強姦左我,你地又會唔會即時報警,還是有點柔移不決,好多時個亞媽自己都唔敢太肯定信邊個.

複式洋房

原帖由 pollybell 於 09-12-11 16:23 發表
如果有日你個女同你講,話爸爸強姦左我,你地又會唔會即時報警,還是有點柔移不決,好多時個亞媽自己都唔敢太肯定信邊個.
莫非個亞媽會應為個女講笑,咁多嘢可以講,無端端講D咁嘅嘢,真與假都要去了解下。

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至