意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 0|主題: 77751

請問幫baby打季節性流感針有效嗎?

複式洋房

國民生產總值:219

我囡囡20 個月大,最近成日病,好心痛,岩岩好番又病,所以諗下好唔好打流感針,請指教,謝謝 !

王國熱話
你哋覺得咩人最幸福
新歡8月未甩拖!洪永城秘撻冰女度春宵斷...
請教支付寶同wechat pay
荃灣麥記有班大叔大嬸,日日話十幾廿萬...

大宅

國民生產總值:2313

我個仔依家25個月, 已打左兩年流感針, 坦白講, 我覺得阿仔打左之後, 真係病少左, 就算真係病, 都會比起未打時快康復, 所以我會keep住每年同佢打, 求過安心 !

原帖由 joewj7 於 09-12-11 14:23 發表
我囡囡20 個月大,最近成日病,好心痛,岩岩好番又病,所以諗下好唔好打流感針,請指教,謝謝 !

男爵府

國民生產總值:5958

我上年有同個仔打
but, 佢一樣成日病, 病親一個week, maybe 佢返學啦
所以今年我唔同佢打喇
比佢做多d運動, 食吓honey, 飲多d湯水好過

別墅

國民生產總值:784

請問BB6個半月是否打流感針好嗎?

水晶宮

國民生產總值:65287

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

6個半月大既 bb, 你唔係成日同佢出街, 所以個人應為唔洗打住

我仔都係上年 (3歲半) 才開始打, 因為返學關係

原帖由 梓顥媽 於 09-12-13 18:03 發表
請問BB6個半月是否打流感針好嗎?

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.