意見反饋
義工

自由講場 今日: 406|主題: 1010159

想問: 天上野掛窗的掛衣架

民房

國民生產總值:10

想問下有無媽咪知個掛衣架可以掛到幾多kg的衫 or 幾多件 (大約)??
因為之前買左天上野的掛衣棒 (兩邊吸在牆身果隻)
但因為負荷過重(大概5kg衫)所以跌左兼爛埋
依家諗緊轉用呢隻會唔會好d

琥珀宮

國民生產總值:157905

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 cherriebobo 於 09-12-11 15:20 發表

想問下有無媽咪知個掛衣架可以掛到幾多kg的衫 or 幾多件 (大約)??
因為之前買左天上野的掛衣棒 (兩邊吸在牆身果隻)
但因為負荷過重(大概5kg衫)所以跌左兼爛埋
依 ...
呢隻好好用wor, 我屋企都用緊, 基本上我掛滿都承受到, 但有時會怕, 會唔會傷左個windows

子爵府

國民生產總值:12839

呢隻好好呀.牛仔褲都係o甘掛呀.

侯爵府

國民生產總值:21130

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我啱啱都用緊,
一機衫有三條牛仔褲就掛無問題~
不過順道一問, 我裝果陣有粒灰色鏍絲帽唔見左, 有無得配呢?

男爵府

國民生產總值:5256

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我用O左好多年架啦,不過唔知咩牌子,我地日日一機3都係咁掛,就其係落雨天,真係好方便...
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

水晶宮

國民生產總值:53006

畀面勳章

呢隻真係好好用, 我屋企果個用左成5~6年,
可以掛晒一機衫(但唔計under同襪, 因為會
另外掛一個大衣架), 但我諗無10kg都起碼有
7~8kg

大宅

國民生產總值:4858

好好用ar,又唔洗鑽牆

別墅

國民生產總值:932

請問邊到有得買呀!!好好用咁~~

男爵府

國民生產總值:8239

呢隻我10年前已經買咗,不過近年先用番,好用喎!負重幾多Kg就唔知,一般都係"浪"T恤或啲輕衣物,有時搭多一兩條老牛都OK!
]

超級版主

國民生產總值:134559

2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 paklok 於 09-12-11 17:28 發表
我啱啱都用緊,
一機衫有三條牛仔褲就掛無問題~
不過順道一問, 我裝果陣有粒灰色鏍絲帽唔見左, 有無得配呢?

試下拿另一粒相同的去五金舖配~
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

禁止訪問

國民生產總值:6477

子爵府

國民生產總值:10950

我也用了幾年,因我怕它負荷不到,每次只掛一機衫,(因衫與衫之間也要有空間,否則,有排也不乾)

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.