懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位 :

我打算開刀而且計劃餵母乳, 於醫院期間應穿睡裙 定 睡衣 ?

另外, 那裡可買到 平d孕婦睡衣 - $200 左右.

Thank you!

複式洋房

I would buy 睡衣, because it's cold in the hospital, and more convenient when you go to the toilet.

Try Causeway Bay 總統商場. $200, can buy on the web too la.

原帖由 lawa 於 09-12-11 15:28 發表
各位 :

我打算開刀而且計劃餵母乳, 於醫院期間應穿睡裙 定 睡衣 ?

另外, 那裡可買到 平d孕婦睡衣 - $200 左右.

Thank you!

別墅

Thank you very much!

原帖由 hkjandk 於 09-12-11 15:42 發表
I would buy 睡衣, because it's cold in the hospital, and more convenient when you go to the toilet.

Try Causeway Bay 總統商場. $200, can buy on the web too la.

別墅

我果時開完刀之後係著睡裙的!~~~
好多媽媽都係著睡裙而且喂人奶的!~~

大宅

我會pefer著睡衣, 方便餵奶

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

餵奶睡裙! 或者上身有開鈕嘅睡裙!

民房

睡裙唔怕入風咩

首頁

尾頁

跳至