意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 240883

醫生話bb中碼編細......

複式洋房

國民生產總值:485

23 week...自己個人己經係咁食野,肥左好多,但係醫生都係話bb中碼編細......點解淨係自己肥個bb唔肥?

洋房

國民生產總值:100

個人意見...我個bb都係中碼偏細碼....
但係我覺得生佢個陣時無咁辛苦...

反而我覺得媽咪你唔好特登食大個份量...
食o的有營養o既就得o架啦...

唔使擔心咁多o架....我個bb而家touchwood都好健康呀!size唔太重要o架...

別墅

國民生產總值:552

同意. Small size 又如何? 生的時候反而没有那麼辛苦.
但你還是注意別讓自己過重.

複式洋房

哦,意思即係bb係個肚度既size係唔會對佢日後發育有影響架?會唔會第時矮d.....+.+??

大宅

國民生產總值:4868

我朋友個仔出世得5lb多d, 家下都不知幾好肉地, 陳慧琳個bb仔出世都係6lb之嘛, 佢都話佢個仔而家好大隻 ... 唔洗擔心ga!!

大宅

國民生產總值:1188

我老公出世時都係5磅幾, 而家佢有6尺高la!

大宅

國民生產總值:1638

回覆 6# tratralau 的文章

中細碼bb唔細咖啦~!我丫女果時出世都係中細碼bb~!出世7磅3丫~!

複式洋房

哦!原來係咁,唔該晒!!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.