意見反饋
義工

自由講場 今日: 4130|主題: 1010638

送聖誕卡黎為MUD???

男爵府

國民生產總值:6027

話說尋日阿仔(P3)做完功課好俾心機咁寫聖誕卡送俾同學, 我屋企有幾張聖誕卡砌圖, 阿仔揀左送俾幾個同學夾埋落張卡度,

頭先放學返黎, 佢話有個同學仔猛話張砌圖係女仔野黎既(MICKEY+MINNIE), 5要, 發晒脾氣俾返張砌圖我個仔同即場撕爛埋張聖誕卡 , 仲喺張爛卡度寫左D衰野鬧我個仔!:;pppp:

而張砌圖佢就送左俾第2個女同學(個女同學話想要)

我問佢有冇5開心, 佢話有少少LAW~

點解而家D細路咁5好老脾!

珍珠宮

國民生產總值:43801

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

嘩!雖然係小朋友,但佢d行為真係要不得!

你應該拎住佢寫左D衰野鬧係個仔張卡比佢老師睇下 !

珊瑚宮

國民生產總值:101319

2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

下,係佢個同學有問題

我女女昨晚,佢同我講唔開心,話點解我送Christmas Card比同學仔,但同學冇比番佢既咁。 咁我趁呢次機會,就教佢唔緊要,唔好計較咁多,人地唔送比你唔緊要,最緊要你care別人,希望趁Christmas,同大家分享下節目喜悅。我囡囡聽完,話明白了,(希望佢真係明喇)

子爵府

國民生產總值:13486

2018勳章

我覺得係個細佬的問題, 而送聖誕咭我都會, 因為我覺得, 送聖誕咭係代表一種思念, 我會送聖誕咭俾一些長輩, 有時係買的, 有時係自己造的

男爵府

國民生產總值:6027

其實阿仔由K1開始已經年年送聖誕卡俾同學, 今次發生左呢件事我都驚佢5開心,

平時佢都好小器KA, 早2年我相信佢會同個同學對鬧OR發脾氣, 今次佢居然冇太大反應(可能因為阿女同學仔要左佢張砌圖落到台呱), 真係叻左好多,

不過我都嬲佢個同學, 我同佢講記住下年5好送俾佢LA~費事又有交嗌

珊瑚宮

國民生產總值:103070

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 sylcaca 於 09-12-11 19:21 發表
其實阿仔由K1開始已經年年送聖誕卡俾同學, 今次發生左呢件事我都驚佢5開心,

平時佢都好小器KA, 早2年我相信佢會同個同學對鬧OR發脾氣, 今次佢居然冇太大反應(可能因為阿女同學仔要左佢張砌圖落到台呱), 真係叻左好 ...

正常人都會唔開心啦, 為有輔導吓佢囉。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.