意見反饋
義工

自由講場 今日: 1603|主題: 1009986

跳至
IKEA個靚女好正~

侯爵府

國民生產總值:20607

畀面勳章

睇 IKEA 個廣告,好攪野,,扭 2 扭又覺得人淋佢...真攪野~

珊瑚宮

國民生產總值:123898

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

原帖由 潘高壽 於 09-12-11 20:35 發表
睇 IKEA 個廣告,好攪野,,扭 2 扭又覺得人淋佢...真攪野~

大宅

國民生產總值:2845

係呀
BY THE WAY 另外嗰2隻恐龍廣告都好搞笑
剛剛2個廣告連住播,笑C我

男爵府

國民生產總值:6647

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀, 佢個表情好鬼正.. 不過話時話, 有冇覺得IKEA呢個廣告果兩個女人好似樣, 係咪姊妹黎架?

原帖由 潘高壽 於 09-12-11 20:35 發表

伯爵府

國民生產總值:15299

我睇到時都忍唔住笑~超攪鬼
大b駿逸細b駿晞

侯爵府

國民生產總值:23804

so funny......

公爵府

國民生產總值:29839

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

最近冇乜正廣告, 係得tempo同萬寧個得意妹妺, 其他都好悶下
恐龍同IKEA呢2個廣告好可愛

原帖由 beagledog 於 09-12-11 21:16 發表
係呀
BY THE WAY 另外嗰2隻恐龍廣告都好搞笑
剛剛2個廣告連住播,笑C我

珊瑚宮

國民生產總值:102924

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

國民生產總值:6387

大宅

國民生產總值:4059

ikea果個扮惡既男仔都好攪笑呀,佢d表情勁正呀!

珍珠宮

國民生產總值:44134

原帖由 anita_mon 於 09-12-11 10:42 PM 發表
係呀, 佢個表情好鬼正.. 不過話時話, 有冇覺得IKEA呢個廣告果兩個女人好似樣, 係咪姊妹黎架?

不知呢!
有可能係都唔定。

不過,個廣告真係好攪笑!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

水晶宮

國民生產總值:70598

開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

IKEA 今次呢輯廣告,

個個都好正~~~ 超攪笑~

男爵府

國民生產總值:8621

恐龍果個廣告真係超搞笑, 我老公果晚比公司d野攪到唔開心, 點知第一次睇呢個廣告, 佢笑到收唔到聲~hahahaha

伯爵府

國民生產總值:17651

熱血勳章

我都覺得個恐龍廣告超正........不過失敗之處係唔記得嗰個牌子叫咩名, 因為未聽過; 我只會諗起"清熱酷", 哈哈...

原帖由 ddaa 於 09-12-12 10:23 發表
恐龍果個廣告真係超搞笑, 我老公果晚比公司d野攪到唔開心, 點知第一次睇呢個廣告, 佢笑到收唔到聲~hahahaha

彩鑽殿

國民生產總值:664244

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係呀, 真係好攪笑呀.

子爵府

國民生產總值:12931

好媽媽勳章

我同c6都超鍾意呢個廣告! 第一次睇掛住笑, 跟住就會留意啲細節, 例如隻男恐龍開頭個口係笑笑地咁嘅, 燒焦左女友之後, 佢係咧起咀, 個表情勁正! 好戲過好多姐仔~~

跟住我再特登聽, 係驚都念慈mom...
原帖由 natzuki 於 09-12-12 10:27 發表
我都覺得個恐龍廣告超正........不過失敗之處係唔記得嗰個牌子叫咩名, 因為未聽過; 我只會諗起"清熱酷", 哈哈...
可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

珍珠宮

國民生產總值:37583

畀面勳章 大廚勳章

上youtube睇左喇, 真係好攪野.
我覺得企側邊個女仔好似蘭西.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

翡翠宮

國民生產總值:84197

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔知有無link可以提供呢??

伯爵府

國民生產總值:15320

我都覺得個廣告好好笑,我仲好希望佢會得獎添!但唔知係唔係因為我有左,唔知點解睇親呢個廣告,都覺得佢地真係好核突,所以我次次都有d反胃!

公爵府

國民生產總值:28002

好媽媽勳章 醒目開學勳章

都幾搞笑!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.