跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: BABYHK媽咪入黎啦~

easonkinki 寫道:
買左2件tee,1件外套,1條褲,加埋$300,
平均$6x~7x一樣野。
我同karmen EE都想架!不過我仔o咸令到我地無得再睇
:mrgreen: 令我同karmen EE慳返唔小錢。
不過karmen話23號再去過,尋日我件到有d女仔短褲/裙仔好得意架!不過karmen又唔買bor(我諗你地去到會開心d,困為好多女仔衫,男仔小d)

鬼咩?分開兩件頭嗰啲好鬼麻煩,嵐嵐咁細個死人都俾佢著多啲連身先啦,一件過又快又平,呵呵~~~

別墅

hellovibe 寫道:
kinki
你點樣可以post 到d相架,我唔識post 上來,教下我啊?唔該
你諗住23/3再去hipo 倉啊,係咪諗住我地食完野就去,到時我或者join 埋你地ar.但算唔算叫抵啊,因為我之前都係hipo買左好多,所以唔知去唔去好,你知la,c9一見到平野就忍唔到手la.

哈哈~係呀!我買咗兩件之嘛,返到屋企都俾婆婆話咗勁耐呀!!

男爵府

bbhk 好似又壞左

男爵府

HELLO!!

男爵府

hello,之
上唔到babyhk啊 :-(

公爵府

係LA~可憐!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

BK Milk勳章

babyhk成日屎~

男爵府

BK Milk勳章

我TOYSRUS買左份玩具比霖霖做兒童節禮物~
佢好鍾意呀~

TOYS

民房

係囉, 呢排成日都壞

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

EVA:好正喎,買左幾銀呀?

[/url]

別墅

hihi~~

男爵府

乜到去乜topic都冇得睇∼

大宅

Hello, littlewhite_amy,

亂咁 click 左入黎, 見到你買 d bb衫好得意呀, 可唔可以話比我知喺邊到買呀?

BABYHK媽咪入黎啦 ~ 即係點解呀 ?-(

littlewhite_amy 寫道:
入去睇下我新買的衫仔~

bb衫

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

之 :wah~真係pooh pooh忠實fans喎,你攪左幾耐至影到哩張相架!!!!!!!

[/url]

男爵府

evaken 寫道:
我TOYSRUS買左份玩具比霖霖做兒童節禮物~
佢好鍾意呀~

TOYS

我都買左個類似既,又係可以瞓係度玩或者遲d可以坐係度玩,小潘潘都好鐘意啊,仲想嘗試用手摸下個玩具,又young 手young 腳咁.

男爵府

哈.. 我d衫仔係大埔買架.. 你識唔識大埔d地方?
不過係旺角花園街都好似有呀. 你可以去睇下
BABYHK媽咪入黎啦~<--係另一個web 叫babyhk, 如果o個邊死左我地會過黎哩邊傾.

Emily_bb 寫道:
Hello, littlewhite_amy,

亂咁 click 左入黎, 見到你買 d bb衫好得意呀, 可唔可以話比我知喺邊到買呀?

BABYHK媽咪入黎啦 ~ 即係點解呀 ?-(

[quote]
入去睇下我新買的衫仔~

bb衫
[/quote]
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

公爵府

hahaha~其實呢個topic係有d踩場的feel

大宅

littlewhite_amy,

大埔我諗最多去過1次起2次止, 所以真係唔熟. 旺角就 okay ge. thanks.

[quote]
哈.. 我d衫仔係大埔買架.. 你識唔識大埔d地方?
不過係旺角花園街都好似有呀. 你可以去睇下
BABYHK媽咪入黎啦~<--係另一個web 叫babyhk, 如果o個邊死左我地會過黎哩邊傾.

[quote]

等待驗證會員

Hi hi,

男爵府

BABYHK媽咪入黎啦~

咩樹又上唔到去既∼

首頁

尾頁

跳至