想生BB

跳至

首頁
12345...60

尾頁

大宅

好媽媽勳章

歡迎追仔嘅媽咪,同我哋(mnm-mmm ,casllsac)幾個交流追仔心得

大宅

仔仔仔仔仔仔仔仔 ~ 我想快 D 有個 BB 仔!哈哈哈!

大宅

好媽媽勳章

我哋發仔狂發到係人都知,好彩冇開名啫!!

大宅

咁其實好多人都想要仔嘅!其實我最初想有 BB 嗰時,係想要女㗎,但係老公想要仔,咁佢又啱,我唔鍾意公主嗰 D,如果生個女,佢好鍾意公主,Hello Kitty 嗰 D,我咪比佢激死!哈哈!

大宅

好媽媽勳章

我未生女嘅時候不知幾憎kitty,好彩我d女唔係特別鍾意,但係始終都會有朋友送,睇睇吓又冇咁憎咯! 至於公主呢.其實係我自己鍾意架,而家借d意買俾佢哋,自己都可以用埋 我仔女都鍾意,不過貪心d仔女都想有!!!!希望個天賜多個仔俾我!

大宅

下個係仔㗎啦!咁就可以玩車仔嗰 D 啦!

公爵府

畀面勳章

我要報到喇!恨仔恨到出面....希望盡人事而後聽天命.........大家都交流下生仔心得....

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 09-12-16 20:25 發表
我未生女嘅時候不知幾憎kitty,好彩我d女唔係特別鍾意,但係始終都會有朋友送,睇睇吓又冇咁憎咯! 至於公主呢.其實係我自己鍾意架,而家借d意買俾佢哋,自己都可以用埋 我仔 ...

我想問下,你大女同第二女似唔似?

公爵府

畀面勳章

原帖由 mnm-mmm 於 09-12-16 20:08 發表
咁其實好多人都想要仔嘅!其實我最初想有 BB 嗰時,係想要女㗎,但係老公想要仔,咁佢又啱,我唔鍾意公主嗰 D,如果生個女,佢好鍾意公主,Hello Kitty 嗰 D,我咪比佢激死!哈哈! ...

你試左幾耐呀?係咪仲未有小朋友?

大宅

原帖由 快樂 於 09-12-16 21:59 發表

你試左幾耐呀?係咪仲未有小朋友?

我今個係第2個 cycle。未有 BB 呀!但係我同老公都諗住生一個,所以想要仔仔囉!

公爵府

畀面勳章

原帖由 mnm-mmm 於 09-12-16 22:01 發表

我今個係第2個 cycle。未有 BB 呀!但係我同老公都諗住生一個,所以想要仔仔囉!

哦.!..希望你隨心所慾....千祈唔好咁緊張...順其自然..就好快成功喇!祝早日得償所願.....想問下你幾歲呀...?

大宅

我過咗 30 啦!我上一個 cycle 就好緊張,覺得自己好似好多 bingo symptoms 咁,但係其實唔 bingo 都會有嗰 D symptoms,因為其實同 M 前好似。今次唔會咁緊張 lu,總之唔嚟 M 一個禮拜後先算啦!希望 bingo!Yeah!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

報到...仲有我!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

申報下先:我今年27歲,有2個女.. 又係好恨有多個baby boy! 希望30歲前生埋第3個,比我博到..就收工!博唔到唯有認命啦,唔追啦...米貴呀!!十卜,十卜..人人有仔生! yeah~~~

大宅

你 27 歲就有2個女啦!我 30 咗啦,仲未有,不過其實都係試咗一個 cycle 啫。。。希望快 D bingo,有個 B 仔!

民房

我有一個仔喇... 但都好想生多個仔~~~
試左一年都仲未有... 希望好快bingo啦~~~

大宅

希望大家都成功呀!

sunnychan09,你剩係想要仔仔呀?點解呀?好多人生咗一個仔都想要個女,好字呀嘛!哈哈!

男爵府

我又報到先!今年28,try咗一年,初初如為生bb好容易!搵咗好多生仔方法!一路唔中,依家成日諗仔女無所謂,有就會滿足!但有時又想要仔仔 ,因為只生一個!好老套想法*傳宗接代*

大宅

好媽媽勳章

一d都唔似,一個似我老公,一個似我!
原帖由 快樂 於 09-12-16 21:58 發表

我想問下,你大女同第二女似唔似?

公爵府

畀面勳章

原帖由 mnm-mmm 於 09-12-16 23:02 發表
我過咗 30 啦!我上一個 cycle 就好緊張,覺得自己好似好多 bingo symptoms 咁,但係其實唔 bingo 都會有嗰 D symptoms,因為其實同 M 前好似。今次唔會咁緊張 lu,總之唔嚟 M 一個禮拜後先算啦!希望 bingo!Yeah! ...

真係架,唔好諗住會有..就會有...我有個朋友,佢恨生既時候就冇..到佢唔想要既時候就bb黎左喇!放鬆d

首頁
12345...60

尾頁

跳至