美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有咩好美容院介紹?(香港區)

我係physical 做咗近2 年facial la!
ok! no problem!
但係佢地啲policy 好奇怪,越join得耐( 舊客户)就越無jetso & 越貴!
因所有speical offer 都係每人offer 一次,所从唔忿氣。

請介紹!
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

大宅

Re: 有咩好美容院介紹?(香港區)

如果方便的話, 你可以試下我做開個間. 係灣仔. 佢地可單次做, 都係2-300蚊一個facial, 手摯好, 有機la, but 我最鈡意佢地個香薰facial, 好舒服, 我就開course的, 放了$2000, 每次扣錢都有折. 唔記得8定9折, 因我個人就覺得開course平d, 又彈性d, 今次可以做機facial, 下次可以來個補濕, 或body, 自由d..最最重要d女仔都係3個左右唔會煩你or sell你野, 又寧靜舒服, 你要我比pm你la.

大宅

Cammy

Please pm to me. Thanks. :-P

大宅

check PM la.

男爵府

Cammy

Please pm me. Thanks.

子爵府

Cammy,
I also want to know.Please pm to me!
[img]http://img.anycall.com/admin/contents/cms/05/2034259_IMG.gif?[img]

大宅

收pm la>

大宅

Cammy

thanks a lot. :-P

大宅

CAMMY,
PLEASE PM TO ME.
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

大宅

Hello Cammy,
Pls PM to me, thanks!

子爵府

Cammy,
Thank you so much!
[img]http://img.anycall.com/admin/contents/cms/05/2034259_IMG.gif?[img]

大宅

收pm啦.

珍珠宮

好媽媽勳章

我本人以前都去開美容院,
now ,冇因我現在去了北角那處有一處有位醫生,專係做美容,彩光,去印,減肥乜都有,有許多藝人都去.
價錢都ok,我always 做彩光$300左右(約三星期一次).and最緊要係好.仲好過美容院,因dum時間,仲越整越衰.有意pm me .我約了醫生21/3下午三時半做彩光,有意可一起.
但一定要預約才做得.

別墅

circle119,

可否pm資料比我呀??

creamy

大宅

Glycel...good ga

子爵府

Hi circle119,

可否pm資料比我呀??I also interest too!
該用戶已被刪除

珍珠宮

好媽媽勳章

hi ,dear all

pm me for detail Dr...

民房

Could you please PM me the information? Thanks!

大宅

circle119 寫道:
hi ,dear all
北角道八號5樓A&B室
TEL:25610882
張醫生
真係冇介紹錯,醫生好好人.請預約.
星期一至五--------下午二時至七時
星期六------------下午二時至五時
再有問題pm me

請問佢係一個咩醫生??專科嗎?幾多$$大概??有咩做??因我有好多黑頭,做facil都唔得
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

首頁

尾頁

跳至