美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

Re: 有咩好美容院介紹?(香港區)

Dear all,
你們可預約醫生先,計而提出問題.
eg好多黑頭,去印,洗眉,脫毛etc.......but冇整容,隆胸,人造.
問是no pay ,你去做先至俾.計而屬於皮膚醫生,
醫生好好人,成個阿旦咁.
最主要醫生那邊有買了好多儀器,專科,及香港不是間間有儀器在醫生那邊.
真係直得一去體驗下.我以前用過咩product去邊美容院做,都係冇咁理想,唯獨是他,真的help me.
平均每三星期一次彩光,約三百幾(因要看face area)印
醫生有時去度第三國家演講.

洋房

Cammy你好:
你介紹果間美容, 依家仲有冇彩光脫毛架?我想做underarm
大概是什麼價錢? (有冇優惠??)
大概要做幾多次?
效果好嗎?

珍珠宮

2021勳章

Cammy,

Can you please pm the details to me?? Thank you very much!

複式洋房

I also open the course in 灣仔!! But not very good recently, if possible could you PM me???

eeeffff eeefff eeefff :roll: :roll: :roll:

禁止訪問

複式洋房

Hi,
Did you heard 美容院 called " Jacqueline" (maybe my spelling is not correct) ,the shop in CWB and Jordan also have...
Thanks!

複式洋房

circle119: can you please PM to me about the detail ?
Thanks!

子爵府

Hi Cirlce119

請問你而家重有無去你介紹個醫生做彩光呢, 彩光要做幾多次ga? 係唔係好似做facial, keep 住做呢? ?-(

大宅

Cammy,

可唔可以PM比我?有無面部刮痧同身體按摩?

Thanks

Cammy 寫道:
如果方便的話, 你可以試下我做開個間. 係灣仔. 佢地可單次做, 都係2-300蚊一個facial, 手摯好, 有機la, but 我最鈡意佢地個香薰facial, 好舒服, 我就開course的, 放了$2000, 每次扣錢都有折. 唔記得8定9折, 因我個人就覺得開course平d, 又彈性d, 今次可以做機facial, 下次可以來個補濕, 或body, 自由d..最最重要d女仔都係3個左右唔會煩你or sell你野, 又寧靜舒服, 你要我比pm你la.

子爵府

circle119,

我想問下呢個醫生會唔會幫人減肥架, 如果會, 咁會唔會又係食藥架呢? 價錢又係幾多左右呢?

男爵府

Please PM me the details, thanks.

臭B 寫道:
Cammy,

可唔可以PM比我?有無面部刮痧同身體按摩?

Thanks

[quote]
Cammy 寫道:
如果方便的話, 你可以試下我做開個間. 係灣仔. 佢地可單次做, 都係2-300蚊一個facial, 手摯好, 有機la, but 我最鈡意佢地個香薰facial, 好舒服, 我就開course的, 放了$2000, 每次扣錢都有折. 唔記得8定9折, 因我個人就覺得開course平d, 又彈性d, 今次可以做機facial, 下次可以來個補濕, 或body, 自由d..最最重要d女仔都係3個左右唔會煩你or sell你野, 又寧靜舒服, 你要我比pm你la.
[/quote]

男爵府

Pls PM me the information, thanks.

cold123 寫道:
Hi,
Did you heard 美容院 called " Jacqueline" (maybe my spelling is not correct) ,the shop in CWB and Jordan also have...
Thanks!

首頁

尾頁

跳至