自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人換左watson's隻錶呀? 靚唔靚? 值唔值得加$650換呀?
同埋唔係間間都有得換, 請問知唔知九龍區邊度有呀?

大宅

認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我係
屈臣氏都換咗
CHOUETTE Bonbon 手表,
我覺得帶上手都幾靚,都幾抵買,
CHOUETTE 店,最便宜的售三千幾蚊,
我係又一城間屈臣氏換,不過冇晒銀色,
得紫色同黑色.

男爵府

have photo ?
thx

原帖由 ching23 於 09-12-28 17:34 發表
我係
屈臣氏都換咗
CHOUETTE Bonbon 手表,
我覺得帶上手都幾靚,都幾抵買,
CHOUETTE 店,最便宜的售三千幾蚊,
我係又一城間屈臣氏換,不過冇晒銀色,
得紫色同黑色. ...

子爵府

昨日係海港城屈臣(近港威)見到, 打去問下啦!

大宅

認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 3# yaupuiyi 的文章

http://www.watsons.com.hk/web/hk ... %2Fbestbuysg%2Fview

男爵府

sorry ~ can't see KE ~~~

大宅

回覆 6# yaupuiyi 的文章

http://apple113.blogspot.com/2009/12/chouette.html

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I bought it from Times Square. Purple colour, very nice....

別墅

looks so good!!

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

又好似幾靚喎,請問邊間有得換?屈人個網搵唔倒..

男爵府

thanks ar . so who know which shop have that watch sell ?
thx

原帖由 ching23 於 09-12-30 10:56 發表
http://apple113.blogspot.com/2009/12/chouette.html

大宅

我係又一城換,
我都揾咗多間屈臣氏先揾到,
應該大間d屈臣氏先有得換.

大宅

啱啱食lunch去咗中環皇后大道嗰間有黑、紫色,而萬邦行到有齊3隻色。

不過我隻手太幼,而錶面好似好大,拼上去唔係太好睇,放棄了。

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

屈臣氏換果D款,出面賣 ? $

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

今日lunch我响中環皇后大道嗰間換左紫色, 真係幾靚, 而家中環得番1隻紫色, 黑色有幾隻呀
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

我都係shatin換左喇, 3隻色都仲有貨
而家watsons未係未買滿$50有印花呀? 點解無比我既, 我仲要返到屋企先醒起

珍珠宮

醒目開學勳章

Shatin 係咪新城市廣場有?
原帖由 bobobetty 於 09-12-31 20:02 發表
我都係shatin換左喇, 3隻色都仲有貨
而家watsons未係未買滿$50有印花呀? 點解無比我既, 我仲要返到屋企先醒起

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 GG9190 於 09-12-31 20:54 發表
Shatin 係咪新城市廣場有?

GG

你會換咩色?

首頁

尾頁

跳至