美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

植村秀美白產品

我之前打算去shu uemura 買個水份day cream, 點知個sales 姐姐係咁sell 我買個美白day cream, 我見佢講到都ok 保濕, 所以買左
點知搽左1個禮拜, 我真係覺得自己白淨左, 而且搽好少就可以搽晒成塊面, 呢次我真係覺得終於無俾d sales姐姐呃

珍珠宮

Re: 植村秀美白產品

Aaronbaby

請問係shu uemura 邊隻水份 day cream 呢?幾多錢呢?

水晶宮

應該係深藍色果瓶美白 day creme 係嘛
去年夏天用過~大概三百幾蚊~都幾好用

珍珠宮

係咪咩海咩乜乜呢?

複式洋房

係呀, 深藍色架
本來我係打算買個咩海洋深層保濕, 不過個姐姐唔知點解係都叫我買美白cream, 可能commission 高d? 我都唔知, 好似$340定$360, 不過有10% off, 因為會員, 我仲買埋美白mask, 因為佢送精華素, 不過我仲未開始用, 如果用晒成set, 我估真係會幾好!

水晶宮

支精華素都唔錯架
其實夏天買一set 就夠用
到時又轉天氣咪買返 "海洋深層保濕" day creme
我d皮膚都算乾, 用左佢d 產品, 冇咁多甩皮~

洋房

我都有用呀...
我都覺得好好用~
而家試緊SHU UEMURA DEPSEA THERAPY(moisture recovery emulsion)...一d都唔"立"仲好爽^^

複式洋房

Aaronbaby 寫道:
係呀, 深藍色架
本來我係打算買個咩海洋深層保濕, 不過個姐姐唔知點解係都叫我買美白cream, 可能commission 高d? 我都唔知, 好似$340定$360, 不過有10% off, 因為會員, 我仲買埋美白mask, 因為佢送精華素, 不過我仲未開始用, 如果用晒成set, 我估真係會幾好!

點樣先做到會員?
仲有o個隻美白cream叫咩名?保唔保濕?

洋房

有一次我同我個朋友一齊買野,個sales同我地講買夠700$定900$ (唔記得左,而家好似要買夠1000$我唔太sure)之後就有得做永久vip(10%off)佢話如果你下次買野,你講你係VIP,之後佢d staff會問你個登記電話號碼,你講返個number就有discourt,所以如果你係VIP,你可以同你d朋友講個電話number,咁你個買野時講返就有10% off ^^

我朋友果次做左VIP,而家我自己去買野講我朋友個登記號碼就有10%off啦!

複式洋房

wa~要買夠$1000咁多呀?
我去shu uemura淨係買卸妝油ga咋wor~ :cry:

珊瑚宮

好媽媽勳章

Re:

植村秀美白產品我對佢好有信心,佢啲Sales都唔會亂咁〔坤〕人買嘢,我覺得佢地都幾尊業架。

大宅

Re:

Agree too..
i have using Shu-uemura whitening products...
it will turn yr skin more white when u continue to use ar!!!

男爵府

我都用過, 但靠佢白就真係死得, 唔會再屣錢試。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

複式洋房

咁隻美白cream究竟叫咩名姐?
保唔保濕同會唔會笠?

首頁

尾頁

跳至