親子旅遊

跳至

首頁
12345...16

尾頁

子爵府

我1月17日跟康太~

男爵府

好媽媽勳章

17/2跟新華$6999
原帖由 小菲比 於 10-1-3 01:26 發表
我1月17日跟康太~

男爵府

原帖由 小菲比 於 10-1-3 01:26 發表
我1月17日跟康太~

16/2 新X KSNN05. 17/02 幾$ 啊

大宅

原帖由 mandy_lee 於 10-1-6 14:27 發表

16/2 新X KSNN05. 17/02 幾$ 啊

13/01 新華

伯爵府

星晨 19/2 4天 $3199大人, $2899 小朋友....

妳地幾多 $$$ 呀 ???

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

今日問過新華,12/2 出發 KSNN05 $6699,佢地話就快滿啦,我問佢係咪成團?佢答話現在冇一間旅行社可保證成團,人數夠都冇用,航空公司冇機位都會唔成團喎.
佢話剛過去的聖誕節,佢地公司有3XX人去韓國,因為冇機位而放走D客...

伯爵府

我原來都係留了位 18/2 (新華)... 留位前都知末有機位, 但聖誕後再 check 得知佢地連客都唔收住, 所以有擔心, 好在個位職員好好人, 幫我同公司講可以退訂, 唔好拖住我, 等我可以有機會轉到其他旅行社. 又好好彩比我搵到星晨...雖然, 佢地都末機位, 但語氣都好肯定會成團. 經過今次, 我覺得新華真係幾好.

原帖由 BabyHippo 於 10-1-6 18:45 發表
今日問過新華,12/2 出發 KSNN05 $6699,佢地話就快滿啦,我問佢係咪成團?佢答話現在冇一間旅行社可保證成團,人數夠都冇用,航空公司冇機位都會唔成團喎.
佢話剛過去的聖誕節,佢地公司有3XX人去韓國,因為冇機位而放走D客 ...

子爵府

我都好驚吾成團~mouth:

大宅

Feb 9, Sunflower, $3299

男爵府

原帖由 BabyHippo 於 10-1-6 18:45 發表
佢話剛過去的聖誕節,佢地公司有3XX人去韓國,因為冇機位而放走D客 ...

我米係300 幾人之中其中一個囉. 後尾11 月尾佢地出咗新年價錢我就即刻轉新年去, 而家 16/2 出發都係4799/3799. 雖然比xmas 貴了成仟幾元一個人, 但新年呢個價算係好平架啦. 點解12/2 出發都未係新年都咁貴? 我報個日初一出發都係 4999 咋bor. 我有打去問佢地成不成團, 佢話所有ksnn 團都成晒, 不用埋那一天出發. 希望今次去得成, 但原本唸住帶阿女看落雪睇怕2月中去都無望啦.

大宅

回覆 1# mandy_lee 的文章

原本唸住帶阿女看落雪睇怕2月中去都無望...我上網睇好似話果時會比聖誕節更凍, 下雪機會更大喎

子爵府

如果17/1出發通常幾時通知你去茶會呢??

大宅

2/13 sun flower.
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

侯爵府

畀面勳章

2/21 新華 4花 $3299 已成團

男爵府

18/2 - Wing On.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

18/2 - 新華

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 rrma 於 10-1-7 09:59 發表
似話果時會比聖誕節更凍, 下雪機會更大喎

下...唔好太凍喎....

複式洋房

13/2 EGL

男爵府

13 Feb 康泰.....好似好多人報新華

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 rrma 於 10-1-7 09:59 發表
原本唸住帶阿女看落雪睇怕2月中去都無望...我上網睇好似話果時會比聖誕節更凍, 下雪機會更大喎

14/2 EGL
唔係化!我驚我頂唔順

首頁
12345...16

尾頁

跳至