使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

搞咩呀!自由廣場全版都係copy D 新聞!

子爵府

話明係自由廣場 緊係乜都post得架la

ps..我覺得post新聞幾好

子爵府

咁同洗版有咩分別?

子爵府

冇咩問題丫,我都成日特登上黎睇新聞

男爵府

畀面勳章

原帖由 小菲比 於 10-1-3 01:38 發表
冇咩問題丫,我都成日特登上黎睇新聞

Me too~~

禁止發言

畀面勳章

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

無討論性自然會沉下去....

總好過一啲無日無之的xx帖

和一啲罵戰post
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果唔講新聞(新鮮話題)咁樓主你又諗到有咩可以同大家分享下?例如開下新貼咁呢?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

新聞嘅話大家可以討論下,有時講講下有會員竟然係識一D新聞嘅當事人,俾到一D我地响出面都唔知嘅料。

子爵府

share 新聞唔係問題,但係同一時間,同一個人出十幾個post都copy D 新聞,我覺得同洗版無分別。

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我唔覺有問題?仲幾好!平時66負責買報紙,我要待佢夜晚收工返黎,我才有報紙看!有時d新聞大家討論或同情有得傾吓講吓幾好呀!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

子爵府

原帖由 Fatty 於 10-1-3 10:35 發表
share 新聞唔係問題,但係同一時間,同一個人出十幾個post都copy D 新聞,我覺得同洗版無分別。

佢又吾係出同一個新聞~吾好咁介意啦~

男爵府

有人提供新聞是美德, 可以update時事呢

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 may05g 於 10-1-3 13:09 發表
有人提供新聞是美德, 可以update時事呢

順順利利 大吉大利       

大宅

Thank you very much, you have said what I thought for a long while.

原帖由 Fatty 於 2010-1-3 01:32 發表
搞咩呀!自由廣場全版都係copy D 新聞!

大宅

Maybe there would be a new page especially for "Daily News" in BK sooner or later.

I did understand what the host meant, here no longer for discussion but just re-posting the old news. However as what Mr. Rabit said, old news is better than arguement.

So whatever it works.

子爵府

幾好呀~ 我今日未睇報紙...

如果唔想睇咪唔好入去囉, 相信有好多人想睇嘅~

首頁

尾頁

跳至