跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

我4月生完之後三個月.7月左右去左日本旅行,無帶亞囝..之後上個月去布吉4日3夜帶埋個囝,因為好掛住佢呀!唔放心唔帶佢走!我媽咪太忙,我99太老,我工人唔醒,我怕有咩事佢地唔識處理,帶埋佢去,去完旅行,覺得個囝醒D!可能見多左野,唔駛成日向屋企或者普通去下街,真係SMART左!旅行個幾日仲出埋上邊門牙呀!哈哈....您叫我再去.我真係唔捨得BB!

[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD5/86639/bb2.gif[/img]

洋房

我諗我連去澳門過一晚都唔捨得阿 B... 所以我會帶埋阿 B 去呀!

原帖由 Nicole1982 於 10-1-14 00:01 發表
我4月生完之後三個月.7月左右去左日本旅行,無帶亞囝..之後上個月去布吉4日3夜帶埋個囝,因為好掛住佢呀!唔放心唔帶佢走!我媽咪太忙,我99太老,我工人唔醒,我怕有咩事佢地唔識處理,帶埋佢去,去完旅行,覺得個囝醒D!可能 ...

複式洋房

真係好配服你地,我普通帶bb出街行下,係外面食一餐奶,都已經覺得好累,見到你地可以帶bb去旅行,真係得個恨字:(

複式洋房

原帖由 Nicole1982 於 10-1-14 00:01 發表
我4月生完之後三個月.7月左右去左日本旅行,無帶亞囝..之後上個月去布吉4日3夜帶埋個囝,因為好掛住佢呀!唔放心唔帶佢走!我媽咪太忙,我99太老,我工人唔醒,我怕有咩事佢地唔識處理,帶埋佢去,去完旅行,覺得個囝醒D!可能 ...

我10去了3個trip,共去了10天,回來同自己講唔會再留底個囝自己去玩,黎緊我二月都會帶囝囝去巴提雅,請問您點樣煲粥仔呀?會唔會用酒店的水來煲水開奶?可否提供一些經驗?
謝謝!

首頁

尾頁

跳至