跳至

首頁

尾頁

別墅

好耐冇返黎探過你地喇~

你地BB好嗎?

我BB 1 月30 生日唔知攪咩好..有冇寶貴意見呀?

同埋今日放工返黎老公同我講BB唔肯上畫班..但問佢佢又唔肯講點解...點算好?

複式洋房

唔鍾意咪唔好上囉. 開心最緊要

原帖由 venusbaby 於 10-1-9 02:57 發表
好耐冇返黎探過你地喇~

你地BB好嗎?

同埋今日放工返黎老公同我講BB唔肯上畫班..但問佢佢又唔肯講點解...點算好? ...

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 venusbaby 於 10-1-9 00:57 發表
好耐冇返黎探過你地喇~

你地BB好嗎?

同埋今日放工返黎老公同我講BB唔肯上畫班..但問佢佢又唔肯講點解...點算好? ...
唔鍾意就唔鍾意架啦
冇興趣咪唔鍾意囉

別墅

上緊畫班的小朋友mami,有無可以介紹下.因想仔仔報畫班

大宅

細妹原本同大妹一同上芭蕾舞班,但細妹上極都唔鍾意,現在剛轉上畫畫班,就好喜歡.
Twins 媽咪

別墅

我個囡第一次試堂畫畫就好鍾意喇! 仲叫我立即買埋個畫袋...成日都叫住miss個名
twin媽: 大細妹o向邊學畫畫同跳舞呀??

原帖由 fc926 於 10-2-7 23:45 發表
細妹原本同大妹一同上芭蕾舞班,但細妹上極都唔鍾意,現在剛轉上畫畫班,就好喜歡.

大宅

我地係深井學,因為有個friend個女係果度學芭蕾舞學左幾年,我地去過王仁曼試堂,好似pro D,但好大班,而且個位置係20樓,好似唔係好合乎消防條例,費事揾命搏,加上個friend話,深井果間又平又唔錯,未是但俾她們玩下先囉.不過最後細妹都唔鍾意.
Twins 媽咪

禁止訪問

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

ivo都返畫班啦
佢好鍾意
從來都冇離開過我
但我放低佢自己同小朋友一齊上堂都ok
miss話佢好定
冇問題

男爵府

原帖由 0226 於 10-2-5 01:31 發表
上緊畫班的小朋友mami,有無可以介紹下.因想仔仔報畫班

我最近同芊潼係北角報左間有art and craft, 不單畫畫, 連手工勞作都有, 她一試堂就好開心, 最緊要個MISS唔介意我企後面(亞女唔見左我就唔制), 所以我報左名. 有興趣的請PM我, 免得以為我賣廣告, 哈..

大宅

HI, long time no c!!!
可唔可以 PM details 比我?

原帖由 trintrin 於 10-4-21 12:47 發表

我最近同芊潼係北角報左間有art and craft, 不單畫畫, 連手工勞作都有, 她一試堂就好開心, 最緊要個MISS唔介意我企後面(亞女唔見左我就唔制), 所以我報左名. 有興趣的請PM我, 免得以為我賣廣告, 哈.. ...
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

首頁

尾頁

跳至