家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

搬屋公司

唔該有無好介紹呢?

複式洋房

Re: 搬屋公司

佳佳搬屋公司,有禮貌,價錢又公道,24092244or24096644,請找劉先生
hi,你地好嗎? :-)

大宅

有間人大搬屋公司, 好好, 係基督教, 我舊年搬屋格過幾間, 最平o里間, d人有禮貌, 你可打 93274488 or 81236641 找溫先生 or rocky

大宅

我都覺得佳佳很好,態度好,又細心,他們都是基督徒。

大宅

我都要搬屋,住九龍區,有無介紹?

複式洋房

我在復活節假剛剛搬左屋,好鬼激氣 原本屋企人介紹左間幾好架,點知唔見左個電話,於是打去問電話公司,真係俾人玩,佢地是但比左個電話我,我老公打去問,間公司又認自己係「堅達」!當日至知係「東亞搬運」,差不多全部工人都係巴藉人士,叫佢地小心D,淨係識講No problem!得個快字,我個組合櫃比佢地撞花左,又整爛左支燈,重要當無事發生,正人渣!所以大家千祈要認住呢間野,叫「東亞搬運公司」

大宅

steppang 寫道:
我在復活節假剛剛搬左屋,好鬼激氣 原本屋企人介紹左間幾好架,點知唔見左個電話,於是打去問電話公司,真係俾人玩,佢地是但比左個電話我,我老公打去問,間公司又認自己係「堅達」!當日至知係「東亞搬運」,差不多全部工人都係巴藉人士,叫佢地小心D,淨係識講No problem!得個快字,我個組合櫃比佢地撞花左,又整爛左支燈,重要當無事發生,正人渣!所以大家千祈要認住呢間野,叫「東亞搬運公司」

嘩!乜咁衰,叫佢哋(陪)錢啦!真衰人,我聽到都覺得勞氣。

子爵府

請問當日完成後還要否付小費,若要,大概要多少?

cacama 寫道:
我都覺得佳佳很好,態度好,又細心,他們都是基督徒。

複式洋房

不用小費
hi,你地好嗎? :-)

子爵府

monmon_bobo:

Thank you.

男爵府

steppang 寫道:
嘩..呢間俾 消委會點咗名架喇..

大宅

請指教 --> 如搬屋只需搬一張雙人床; 小家電 (雪櫃洗衣機及傢俬都不搬); 衣服雜物及小B的玩具和小B的傢俬... 需找搬屋公司嗎? 我本打算自己分幾次慢慢搬, 但張雙人床就唔知點算好! 無理由找搬屋公司只搬一張床嘛??!! ?-(

子爵府

各位:
我剛搬了屋,我是看過BK的媽媽介紹,搵了佳佳搬。
我要讚他們不單價錢公道,服務態度又好好,搬屋當日我相信我d家當都可能多到超出他們的預算;但他們都冇怨言亦冇俾臉色、說話給我們聽,仍很合作的去完成工作。到搬完之後,在他們沒有要求的情況下,我主動俾貼士他們,他們當然好開心的收下。
我一家都好滿意他們的服務,多謝 monmon-bobo的介紹。

首頁

尾頁

跳至