美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

宵夜冇呀, 如果我早餐食少d, 可能磅數落得仲快., e哩幾日每日輕半磅
原帖由 emilykawaii 於 10-1-12 14:51 發表
你話夜晚就好似平時食咁多, 我以為你食幾碗飯tim(講笑) 原來食半碗飯,有無食宵夜先

大宅

我都訂咗
開始食果時, 再同大家一齊分享效果

複式洋房

好丫好丫...我都要聽日先收倒呀..好心急呀^^
原帖由 chingching03 於 10-1-12 17:49 發表
我都訂咗
開始食果時, 再同大家一齊分享效果

大宅

我都order左啊~~應該呢1-2日收到啊!!!

原帖由 kimora 於 10-1-12 18:33 發表
好丫好丫...我都要聽日先收倒呀..好心急呀^^

寶貝"蓁蓁"私相簿<18/4 update左喇> [img align=right]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-40535_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59073-51902_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-96157_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-30958_s1.jpg[/img]

大宅

報告下先
9/1 129.4磅
10/1 128磅
11/1 127.4磅
12/1 125.6磅 岩岩上磅

大宅

原帖由 canicelok 於 10-1-12 22:12 發表
報告下先
9/1 129.4磅
10/1 128磅
11/1 127.4磅
12/1 125.6磅 岩岩上磅

4日減咗4磅
效果好好喎~~

其實係咩原理, 點解可以咁快既
減既係水, 定係脂肪??

大宅

我都唔知咩原理,不過今日著衫係冇咁貼
原帖由 chingching03 於 10-1-12 22:56 發表

4日減咗4磅
效果好好喎~~

其實係咩原理, 點解可以咁快既
減既係水, 定係脂肪??

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

大家都未休息

原帖由 canicelok 於 10-1-12 22:57 發表
我都唔知咩原理,不過今日著衫係冇咁貼

大宅

e+瞓啦, c6返
原帖由 coo1068 於 10-1-12 22:59 發表
大家都未休息

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

明天再傾, msn見

原帖由 canicelok 於 10-1-12 23:00 發表
e+瞓啦, c6返

民房

halo~~~can anyoe tell me where can i buy this yanhee thailand weight-lossing drug ah ?

thanks for your kinfly help ,,,,,,many thanks ah>3<

男爵府

如果可以email 比我知點訂呀 [email protected]

原帖由 kEiKoO 於 10-1-12 21:24 發表
我都order左啊~~應該呢1-2日收到啊!!!

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我冇度寸數, 不過今日條腰舊豬腩肉, 好似細左
原帖由 emilykawaii 於 10-1-13 10:07 發表
條腰有無瘦到?

侯爵府

回覆 76# canicelok 的文章

嘩..你成績好好呀...搞到我都好想訂.但因為試過太多減肥藥,好怕又再一次失望呀..會唔會因為你後生而新陳代謝好D呢??

大宅

我好老架啦, 我之前都食過好多減肥藥, 睇醫生既都試過, 食代餐康保來都食過, 都係唔得
我都係諗住試下咋, 不過效果暫事都幾好
原帖由 christyheihei 於 10-1-13 11:24 發表
嘩..你成績好好呀...搞到我都好想訂.但因為試過太多減肥藥,好怕又再一次失望呀..會唔會因為你後生而新陳代謝好D呢??

象牙宮

你有幾老呀! 我老過你啦!, 哈, 我都食過, 不過是健康產品比較多
原帖由 canicelok 於 10-1-13 11:38 發表
我好老架啦, 我之前都食過好多減肥藥, 睇醫生既都試過, 食代餐康保來都食過, 都係唔得
我都係諗住試下咋, 不過效果暫事都幾好

大宅

coo1068

你lunch會食d咩架

象牙宮

IFC無乜野食, 食飯囉, 不過食一半

原帖由 canicelok 於 10-1-13 12:57 發表
coo1068

你lunch會食d咩架

大宅

我叫同事買粉食咋, 仲未有得食
原帖由 coo1068 於 10-1-13 13:14 發表
IFC無乜野食, 食飯囉, 不過食一半

首頁

尾頁

跳至