自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

$99/100mb

禁止訪問

別墅

宜家香港寬頻重做緊以下優惠...你睇下有無朋友係用緊..你叫佢介紹你申請就得架啦...咁就大家都有優惠啦..如果無朋友用緊..又唔介意的話我可以介紹你..因為我宜家都用緊香港寬頻,,
推薦好友裝bb100 您就免費用bb100
由即日起至2010年2月28日,現有寬頻客戶只要推薦2位好友成功安裝bb100服務,就可以免費享用bb100。
推薦1位好友安裝,您亦可以月費$99享用bb100。
而任何由您推薦成功安裝bb100的新客戶,月費同樣只需$99。
無須等候合約完結,好友一經安裝,即可以優惠價取代現有合約!!

大宅

好媽媽勳章

我都係舊客仔,就係冇人可以介紹,頭先佢打黎又係話100mb/$128,我就續左,我本身用緊$219

洋房

我無續HKBN,轉咗HGC,$99 /24個月,100mb

大宅

我都係舊客戶, 但佢同我續約是25mb/$145喎, 咁我米唔抵, zoebaby請問你有沒有包電話線架??

原帖由 zoebaby 於 10-1-13 00:15 發表
我都係舊客仔,就係冇人可以介紹,頭先佢打黎又係話100mb/$128,我就續左,我本身用緊$219
[flash]Flash網頁地址 [/flash]

大宅

好媽媽勳章

原帖由 tong_doraemon 於 10-1-13 13:50 發表
我都係舊客戶, 但佢同我續約是25mb/$145喎, 咁我米唔抵, zoebaby請問你有沒有包電話線架??

電話線唔包架,淨係上網 $128

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

hello.

我細佬響1月尾續約, 而家收緊$99.00呀 (2年約)!!!
最初都係話唔得, 我地於是確實填表話取消唔用, 但佢地來電就比左呢個優惠囉.....

thank you.

=================
原帖由 lulu1312 於 10-1-12 17:20 發表
頭先sales打, 係咁sale

我比開$15x

抵唔抵呀! 要簽24個月

子爵府

我都續左約$99, 50mb

公爵府

好媽媽勳章

剛剛簽咗兩年約,$99/月,100M
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

大宅

醒目開學勳章

我屋企個寬頻明明係今個月月尾/2月尾過期架~~早幾個月佢地打黎SALE我媽~
我媽初初話續~咁佢比個電話我媽打去CONFIRM(話要咁先=確認續約)~後尾我媽打左去問左之後~發覺無SO~所以話:咁唔續住啦~

然後就無人再打黎啦~
今個月打去問佢幾時完約~係咪今個月~
佢竟然答我媽係2011年先完!!
即係佢地自己幫我媽續左2年約\"/
仲要仍然係15X$一個月~無平過WO!!
又話SD左E貓通知左咁~~我媽點會識CHECK E貓姐

咁我聽日好無打去嘈佢地呢~
但其實打去又有無用?

大宅

請問各位mami你們續約100mb $99, 有沒有介紹人入去架??

大宅

HI, ZOEBAAY 剛才我打去香港寬頻問關于你個續約PLAN, 佢地竟然話無做呢個PLAN , 仲話會唔會係
我朋友攪錯左, 仲CHECK下, 好激氣

原帖由 zoebaby 於 10-1-13 00:15 發表

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

無+亦唔會....幫佢地介紹新客仔啊....
係佢地既職員offer出黎架.....
謝.

============
原帖由 tong_doraemon 於 10-1-14 13:05 發表
請問各位mami你們續約100mb $99, 有沒有介紹人入去架??

別墅

抵過我,我剛續約$138/100mb, 24 months, 個sales最初開$168/100mb, 後來我話諗諗,第日就$138/100mb, 原來仲可以平的,伸笨!

男爵府

成日都係海鮮價的

男爵府

好媽媽勳章

佢唔係做緊$99咩? 我屋企用緊, 仲有宣傳單張話介紹朋友都可以呢個PLAN, 點解要百幾蚊?

相反今日收倒另一張單張$139 係BB100 + Disney Playhouse + Disney Channel.

大宅

你都打去爭取啦, 無理由個個客戶, 都唔同價, ....你既月費 $138, 我有問過, 又係話無d咁既月費優惠, 聽到都'火'起

原帖由 BB160603 於 10-1-14 16:08 發表
抵過我,我剛續約$138/100mb, 24 months, 個sales最初開$168/100mb, 後來我話諗諗,第日就$138/100mb, 原來仲可以平的,伸笨!

大宅

我想問你地裝($99/100mb)有冇話要收 $380 安裝費?

因為有sales打過比我2月尾前安裝就可以($99/100mb)簽24個月+$380 安裝費,仲可以+$20有條電話線喎,我未覆佢咋.

首頁

尾頁

跳至