想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無媽咪食左排卵藥後BINGO?

1. 有無媽咪食左排卵藥後BINGO?
2. 請問食第幾個月先BINGO?

BRIANMA

大宅

Re: 有無媽咪食左排卵藥後BINGO?

Hi all........I hv 30/cap of 排卵藥 issue fm doctor,
anyone have interest pls pm me la thanks
Namaste

複式洋房

請問知唔知食排卵藥後幾多天會排卵?
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;23/st/20041020/e/Wedding/k/1d7b/event.png[/image][/img]

民房

都要睇吓你平時週期為多少日因人而已,基本上來經前十四日,其實測體温就最準.

洋房

BRIANMA

你已經有一個寶貝仔, 食左排卵藥可能會孖/三胞胎, 你要有心理準備喎?

大宅

海汶仔:

是不是真的, 醫生無話可能會孖/三胞胎.

我試左半年想自然有BB, 但都無BINGO, 所以去睇醫生,第一次睇醫生就開排卵藥比我.

學你話齊我已經有一個寶貝仔BRIAN, 我只你想添多一個可以陪下BRIAN仔. (生多個都無能力養)

有無其它媽咪有經驗.

BRIANMA

,焦你要有心理準備喎?

男爵府

咁食完排卵藥之後,
要幾時先BINGO 呀??

同埋係咪係仔仔 呀??
HELP, THX

男爵府

JOD 寫道:
Hi all........I hv 30/cap of 排卵藥 issue fm doctor,
anyone have interest pls pm me la thanks

咁你成功未呀??

民房

我有個朋友打排卵針之後就陀咗對孖女,但係好可惜只有一個生存到. :cry:

複式洋房

我都係食排卵丸有左bb架~
食左第二個月有囉~
[img][/img]
該用戶已被刪除

複式洋房

Platinum:
我果時個醫生又無咁同我講呀!因我屋企同老公果邊都有親戚試過生twins嘛~
但我自己就未知呀!因而家先係第6周~
咁你有無探熱呀??我果時都有探熱呀!我試左一日m我已check到啦!我本身係28日一個周期架~~不過有d 人真係無咁快check到架~~你試下過多幾日再check多次啦~~
[img][/img]
該用戶已被刪除

複式洋房

Platinum:
其實探熱唔難架~我個醫生果時都係叫我食排卵丸加埋每朝探熱囉~(不過佢話如果識睇探熱針既叫我買普通探發燒果d已ok架啦!平d嘛!不過如果唔係呢~我聽呢度d sisiter講過係屈記同萬記果d都有,好像大慨$160到呀!)
講定比你知先啦~可能下次唔洗探啦,(今次中左呢~)
你將佢放係你一醒後,就可以用手攞到既位置喎,一起身咩都唔好做,總之一開眼就放支探熱針入口就ok架啦!果時我個醫生叫我懶腰都唔好伸住呀!hehe~我日日同一個時間探,都係探5分鐘到,探完咪mark低個溫度囉~咁你就知自己幾時排卵,咁咪可以把握時間去做bb囉
因如你有探熱,over第14日都係高溫都有好機會中架~~
你過幾日先check多次啦~~
[img][/img]
該用戶已被刪除

洋房

BRIANMA

Sorry! 放假唔得閒覆你, 食左排卵藥後生孖/三胞胎機會一定有, 因為我生bb時候, 對面床那位太太生三胞胎, 我(八掛)一問, 原來排卵藥所賜.

海汶仔媽媽

民房

hihi~~我岩岩係醫生到拿排卵藥~~我唔記得點食 同埋唔知有無效 :-P

民房

hi~~係5日食~~不過我唔記得情序點食 :-(
係米真係食排卵藥好易有架

民房

HI... 點入chatroom...我想問d野 :-(

民房

HI~~我叫TAMMY,您好
我想問下,您第2個醫生係邊區我11月係我醫生拎左排卵藥食左唔成功,我今日D野黎左啦,我想繼續食排卵藥呀
我食果D排卵藥係白色一排,一排有10粒,每日食一次,每次食2粒,停藥第7日就開始做人,你個情序係米咁架,我驚自己做錯 :wink: 點解唔BINGO既

首頁

尾頁

跳至