跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

哈!做媽媽的確要童心未泯, 為了和仔女玩, 做阿媽係要訓練埋自己,冇計啦"毛"佐咁多日,今日仲唔逼爆個場

jelly-pudding
妳就好,希望妳有愉快一天,明天早要帶阿女比賽,冇得玩...

原帖由 jjtseung 於 10-4-24 23:11 發表

今日去過, 都仲未開!

NNN咁多kids逼到另一邊playground, 逼爆!

我女人仔細細, 今日自己擒果d高過我的最難搞的大鐵圈, 夠膽行上又行返落來, 一個round!! 我都一額汗, 事關個圈又大, 佢岩岩夠高 ...
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 jjtseung 於 10-4-24 23:10 發表

同埋6月真係好熱!!! mouth:mouth:" />
mu, 不如5月搞ㄚ!

如果bbq改期 21/5 fri(佛誕) 10:00-16:00 好嗎?

子爵府

原帖由 jelly-pudding 於 10-4-24 23:57 發表

5月16日開始我地Every Sunday 12:00 - 13:00要去TST 上Dr poon Playgroup 呀! 係咁岩6月27日果日冇class.

jelly, not 23/5? I always think it starts on 23/5 tim

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-4-26 10:51 發表

jelly, not 23/5? I always think it starts on 23/5 tim

bobomami, 好似係5月16喎...

muibe-ma,
5月21日我ok ^^

子爵府

原帖由 jelly-pudding 於 10-4-26 11:08 發表

bobomami, 好似係5月16喎...

muibe-ma,
5月21日我ok ^^

jelly: icic...thanks.

muibe: my c6 has to work ar...but can ask ask sin, his working place is very very very near.

★★★★

大宅

原帖由 bobomami 於 10-4-26 10:51 發表

bobomami: 我地係咪同group???? 我唔記得
我同jelly係piglet嗰group

子爵府

原帖由 muibe-ma 於 10-4-26 11:28 發表

bobomami: 我地係咪同group???? 我唔記得
我同jelly係piglet嗰group

yes...same group ar..

★★★★

首頁

尾頁

跳至