親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

洋房

回覆 25# tongtong123 的文章

hi tongtong123,

可唔可以將資料send email 給我!
[email protected]
THX

複式洋房

pm 我唔該

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

內地地方大,如果你想馬戲+動物園一日玩曬係平但好申苦!
我地行玩動物園已經倦到想死,有免費穿梭車都唔等,call車返酒店冲凉啦!
原帖由 cubixluk 於 10-1-21 12:38 發表

我都係經呢間訂咗新年去.
但我想問, 係咪响門口買幾個樂園既套票平 d 呢
例如 : 馬戲 + 動物園 or 歡樂世界等等

因為我經呢間 book, $160 / head for both 樂園, 請 command . ...

大宅

Please pm to me.

大宅

pm me pls

男爵府

好媽媽勳章

唔該, 可唔可以pm俾埋我, thank!

novel07

象牙宮

2024年龍年勳章

thanks tiny.bliss for your sharing.

we plan go to 長隆,

our family : c6, me, 1 x 4 yr old, 1 x 13months
1 helper, my mother and brother.

do you suggest we book 長隆 hotel or 祈福 villa?

we will stay 2 nights, so suppose enough time stay in zoo, and see the show.

thanks,

原帖由 TINY.BLISS 於 10-1-15 04:11 發表
2) 如果住多D野食,安全D,半夜都有消夜!
如果住市中心就小心D啦,因為都係大陸嘛!
市中心有一條食街(唔係祈福個條食街)好多細細間小菜館,平又OK好味!老爺最LIKE^^
如果想食好DD去四海一家食BUFFER,都好正. ...

大宅

Plan to go to 長隆 this CNY but just know that 番禺 has 輻射. Is it safe to go?? http://hk.news.yahoo.com/article/091215/3/fo4s.html

複式洋房

tongtong123
新年去長隆,訂咗祁福新村.交通(包車) + 食
有無介紹?
Please pm比我.

Tks

侯爵府

原帖由 dor 於 10-1-27 13:41 發表
tongtong123
新年去長隆,訂咗祁福新村.交通(包車) + 食
有無介紹?
Please pm比我.

Tks

我吔响呢樹 book 咗 4 d 3n , 個哥哥暫時溝通完都幾好人

http://www.etrip86.com/

大宅

hi tongtong123

煩請將資料 pm 給我,今個星期六出發了。
thank you so much!

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章

hi cubixluk

you book the villa or hotel? did you book the car from etrip86? are they good?

原帖由 cubixluk 於 10-1-28 10:03 發表

我吔响呢樹 book 咗 4 d 3n , 個哥哥暫時溝通完都幾好人

http://www.etrip86.com/

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

PM我THX

別墅

Tongtong 123

複式洋房

可唔可以將資料send email 給我!
THX

別墅

我計劃新年去, 唔該pm 資料給我

謝謝
Carol

大宅

Hi tong tong123:
I want to know also,pls PM to me.thanks.

大宅

tongtong123可唔可以send d info比我,我新年去呀

首頁
12345...10

尾頁

跳至